Eu cred ca asta se trage mai mult de la tatideoarece cand suntem mici ne iau cu ei la o plmbare unde altundeva decat la un meci
Fotbal, fotbal. Mie imi place jocul. . Faza este ca multor oameni le place acest joc. Dar nu are nici o logica . Fugi dupa o minge si incerci sa dai in poarta, sau aperi o poarta. Asa cand te uiti nu vezi farmecul jocului e plictisitor, dar cand joci e altceva. Acesta este un joc pentru distractie de asta a fost inventat el pe langa care mai sunt multe! Cei mai multi oameni sunt pasionati de fotbal. Noua ne place acest joc pentru ca este interesant si captivant.
Inseamna ca eu nu sunt baiat? mie pur si simplu nu imi mai place prefer skateboarding, tenis sau basket
Am zis aproape toti baietii...
mie imi place basket tenis si mai fac si arte martiale
Păi ce pana mea face? Nimic mai mult. Fuge după ea, o apara portaru1 crezând că da vreun nishcai gol, îşi sparg gingiile de nervi dar găsesc ei un moment în care sunt pregătiţi pentru prea-faimosul gol şi îl da o dată golul ăla. Deci, fotbalul este pentru goluri crezând ei, băieţii că sunt tari, dar ce c*cat parfumat! că nu câştiga nimic.
Si eu facusem un an de karate si m-am lasat...si acum imi pare rau ca m-am lasat
Mdea toti zic ca fotbalul este usor toti pot sa dea cu picioru in minge dar ca sa dai cu piciorul in minge trebuie sa ajungi la ea ...este cel mai frumos joc deoarece esista bucuria aia cand dai uh golul acela care inchide scorur.care deschide scorul se joaca frumos pe contra atacuri este un joc pe care merita sa il joci sper sa te ajute asta funda?
Jocul este frumos! cel putin din parerea mea... daca nu stii sa joci normal ca zici ca nu iti place dar este foarte usor fotbalul si este foarte POPULAR! cam in fiecare tara de pe planeta... fiind baiat vrei sa faci sport si daca nu esti inalta sa te pricepi la baschet sau la alte sporturi.
. joci fotbal pentru ca este mai usor!
1. Este cel mai distractiv joc din lume:
chiar daca te uiti la altii
chiar daca joci.
2. Cele mai mari salarii le are un fotbalist:
Iti dai seama ca Ronaldo 27 milioane de euro:
12 milioane euro la Real Madrid
15 milioane euro din contractele CR9 si CR7.
Multe alte chestii, dar eu am un meci in curand si va trebui sa plec
Te ajut acum
1. Farmecele jocului sunt:
Suturile, Placerea cand vezi un dribling frumos, Penalty cand vezi ai emotii pentru echipa ta, Un lob te incanta 31 de zile cum inca ii incanta loburile lui:
1. Andreea Pirlo: in meciul cu Anglia la Euro 2012
2. Sergio Ramos: in meciul cu Italia la Euro 2012.
Acestea au fost cele mai recente
Te va ajuta sa intelegi. Joaca un meci cu prietenii. inchiriaza un teren sau fa 2 porti si distrati-va
Barbie întreabă: