Asa e, dar stii cum e, fiecare imbatraneste diferit. Unii mai bine, altii mai rau. Ma tem ca pentru Messi nu se anunta vremuri stralucite.
Leonel trebuie sa se retraga, a fost facut mare de geniul lui Iniesta si Xavi (cine a urmarit fotbalul dupa 2000 incolo stie ce zic, stie toata evolutia povestii). A ajuns sa fie zmeu cu grenadele si levanticile din Spania, mai nou nici cu alea,, eram ferm convins ca leonel e sub Ronaldo, insa dupa meciul de astazi autistul e depasit en-fanfare de Kylian Mbappe! e al 2-lea meci cand ii da clasa. Asta e apusul lui, dupa mondialul din 2022 ar fi de bun simt sa se retraga.
In seara asta s-a facut dreptate pentru hotia aia de 6-1 de acum 3 ani, cel mai mare blat din istoria UCL.
Idiotule, Barca trebuia sa primească penalty în repriza a doua ca a fost hent in careul parizienilor si VAR-ul nu a intervenit la faza asta.
Si eu ce am zis? S-a facut dreptate pentru doua penalty-uri neacordate pentru PSG acum 3 ani si 2 acordate pe nedrept pentru Barca si 8 minute de prelungiri! Famboyu **** mele
In ce hal sufera barzelonistul ala de @generalgrevious, era tare-n gura inaintea meciului ca cica Barca elimina, ca messi e cel mai bun, ca nu stiu...treziti-va ba la realitate, habarnavistilor, barza se intoarce in mediocritate. Luati in considerare ca astea se intampla cu Le0nel in teren, fara el nu mai pupati nici prezente in ucl, hotiile din trecut se intorc inzecit acum prin umilinte, va meritati soarta de lighene.
Ala vorbeste de penalty neacordat, dar nu spune nimic de halul de penalty primit de barzari cand De jong se impiedica de gazon si primeste penalty, sau cand parizienii au avut si ei un penalty la scorul de 3-1, un hent a lui Pique parca sau imi scapa, cert e ca au avut un penalty, la barca se putea da penalty, insa cireasa de pe tort a fost cand la faza imediat urmatoare a dat Mbappe gol, vedeti cum se intoarce roata? asa se intampla si cand hotii de voi ati beneficiat de penalty-uri gratuite, eliminari gratuite, penalty-uri neacordate pe bune ale adversarilor, goluri anulate pentru offside-uri ineexistente si multe altele, asta se numeste Karma!
Messi nu va pleca niciodata de la barza, e constient ca doar acolo e vazut ca fiind zeu, e platit regeste doar plimbandu-se pe teren, cui nu i-ar conveni? in alt campionat daca mergea intra in anonimat, piticul a fost facut mare de mijlocasii Iniesta si Xavi care dadeau pasele pentru el, n-are nici macar un trofeu castigat cu nationala lui, e mort si ingropat, in maxim 1 an se retrage, a pacalit prea mult fotbalul in ultima vreme. Presa l-a facut ''cel mai bun fotbalist'', insa au fost fotbalisti pe care personal i-am prins si driblau mult mai frumos decat el, erau mult mai efecienti, erau artisti adevarati, Messi e in top 5 daca e luat pe bune topul.
Drimmero esti un mare idiot, de aia te-am trecut pe lista mea de ignorati ca nu mai puteam sa te suport cum vorbesti de echipa mea.