Pentru a fi în lumina reflectoarelor, iar apoi când nu reacționează o lasa Balta deoarece nu are rost sa se prefacă și nimeni sa nu bage de seamă. Vorba aia:,, de ce sa mai joci teatru dacă nimeni nu sta pe scaun sa vada scena "
De ce apa e uda... exact asa e formulata si intrebarea ta. De simulare ai auzit? Simuleaza ca sunt loviti pentru a pacali arbitrul ca sa obtina avantaj pentru echipa lor, un cartonas galben/rosu pentru adevsar, o lovitura libera prin care pot marca, un penalty. Cand vad ca n-au obtinut nimic de pe urma simularii se ridica pentru ca stiu si ei ca e penibil ce au facut. Eu unul i-as suspenda pe viata din fotbal pe cei care simuleaza.
Unii sunt pacaliti, altii sunt corupti si trag cu o echipa si dicteaza deciziile importante pentru echipa "favorizata", nici nu stiu de cate ori nu m-am enervat cand am vazut mizeriile astea din partea arbitrilor. Arbitrii sunt din ce in ce mai slabi la fotbal, i-as pune sa vina cu bani de acasa, asa ar fi mult mai atenti sa nu faca un meci praf.
Stii vorba aia " cit poti atit faci"? Cam asa sxe intampla si cu fotbalistii de care spui sau cu mai toti in general.
Aia arata nivelul lor de inteligenta, ai vazut tu fotbalist destept? Poate o fi unu ratacit, dar in general aia is cam la pamint sa nu zic altceva
Ii vezi pe fotbalisti si cand vorbesc, ii vezi cum is, din comportament, la unia cand se apuca de ce nu se pricep, adica sa antreneze si trebuie sa vorbeasca, atjnci sa te atii
Un om normal si pe care il duce mintea 2 metri macar, nu ar face asa ceva, mai ales in ziua de azi, cand esti filmat, cand se arata din orice unghi reluare, te faci pur si simplu de **** te vede o intreaga lume ce panarama de om esti.
Bine ca fanii fotbalului, aia nu se uita la asa ceva, ba ar sari sa-ti dea si in cap daca spui ceva cumva de fotabalistii lui deci nu prea este discutata chestia asta pentru ca si cei care urmaresc fotbalul is oi, majoritatea cam tot pe la nivelul ala sunt.
Nu ai observat ca nu mai este sport, sa ajungi sa te bati, sa te scupi sa te injuri, sa faci circ l-ai vazut si pe Messi mare handicapt, se maimutarea la banca olandezilor, exact ca si un copil de ala d e gradinita, ba mai rau, copii aia macar nu-i vad nimeni, el se maimutarea in fata intregii lumi.
Ce o fi vrut sa arate doar el stie, dar pentru mine a aratat cit de handicapat poate sa fie. La fel si nevastasa, ce vocabular de mahala, daca is tigani, hispanicii cam asta sunt tigani, is exact ca si aia la comportament.
Ca doara nu o avea ala nevasta inteligenta prost la prost trage, e normal.
Am spus doara asa ce am vazut si mia sarit in ochi.A sa nu uit si de papagalu ala de la Francezi, coloratu ala, negru, pai caracter de rahat si ala, ridea ca un decapat ca ratase ala 11 metri, apoi inca o faza cu Maroc, inainte de meci vorbea cu nr 2 de la marocani se imbratisau, in timpul meciului sarea la arbitru s ai dea fautl ca il faultase ala ceva chestii cum ai aratat si tu cu asta cad pe jos se tavalesc, merg la arbitru sal ia pe ala de guler.
Niste nimicuri, pentru mine cei care au astfel de comportamente is pe nicaeri, indiferent ce talent o avea, du-te dreacu de idiot.
Atit ii duce mintea atit fac, cum am spus.
rauldemonul întreabă:
Senskyk întreabă:
anonim_4396 întreabă: