Frate poate e ceva in capul tau. Cantareste-te si masoara-te zilnic, nu te lua doar dupa oglinda. Cel mai usor ar fi sa-ti faci poze saptamanal.
Tu ai pus intrebarea asta acum MAI PUTIN DE O LUNA!
Trage macar 6 luni cu noul program, urmatoarea intrebare de genul ar trebui pusa in februarie 2020! Sau si mai tarziu, vara viitoare chiar!
Ce DRACU schimbari vrei sa vezi intr-o luna? 6 luni sau 1 an!
Eu cand schimb programul, stau cel putin 1 an pe noul program.
46 in brat, 38 in antebrat, abdomenul plat la 95kg.
Ca si recorduri: 3 tractiuni cu 40 kg legate de mine, flotari la paralele 5 cu 30 kg, 7 flotari intr-o mana.
Am vreo 14 ani de sala (cu 2 ani si ceva pauza), mai ai mult de crescut pana sa intelegi tu ceva, copil cu 5 luni de sala
Eu din punct de vedere stiintific reaminesc faptul ca conteaza si genetica si faptul ca organismul se readapteaza mereu, nu uita de cardio, somn 8 ore pe noapte, odihna, nu zilnic
Nu are nici o dovada doar niste cuvinte esti un fals sa ne sugi *** la toti si cu 5 luni ale mele arat mai bine decat tine
Exact, un copil pampalau si firav care se plange intr-una arata mai bine!
p.s.: vezi si tu profilul meu, ca din 2012 am peste 25.000 de raspunsuri, TOATE la sport si nutritie, si aici si pe culturism.ro
p.p.s.: in loc sa inveti, comentezi ca un copil pampalau.
Ai 17 ani, incredibil, inca locuiesti cu parintii )))
Fugi ca se raceste ciorba, copil pampalau ))
sa-ti dea mami bani de sala, sa faci "biceps" ca sa arati tu mai bine ca altii care au ani de antrenament aproape cat ai tu de varsta )))
"tocial" cu 46 in brat si 38 in antebrat fata de un "smecher" care locuieste cu parintii si e pampalau si firav.
p.s.: vezi ca se raceste ciorba facuta de mami... sa nu uiti sa-i ceri bani de buzunar, copil firav.