| d0areu a întrebat:

Deci, dupa cum stiti, digi sp0rt nu mai transmit uefa champions league. Cum as putea sa vad meciurile pe net. Stiti ceva site-uri fara virusi? Apropo UEL transmite digi?

Răspuns Câştigător
| Depay a răspuns:

Salut! În primul rând digi nu mai transmite și UEL.Acum UCL și UEL sunt transmise de către PRO TV respectiv Sport.ro(acestea 2 sunt televiziuni partenere) însă vei avea 1 cel mult 2 meciuri pe seară față de digi unde aveai 3 meciuri.Dar dacă dorești să vezi online un anumit meci îți recomand http://meciuri-live.info ai acolo destule streamuri(engleză, franceză, spaniolă...) însă la meciurile din UCL/UEL bănuiesc că va fi și română.

7 răspunsuri:
| d0areu explică:

Si nu sunt virusi pe site?

| Depay a răspuns (pentru d0areu):

Am vizionat și eu câteva meciuri acolo și nu am avut probleme de acest gen. În orice caz, dacă o pagină de net conține viruși, antivirusul te anunță, deci nu cred că este o problemă.

| Ramsay a răspuns:

Trasnsmite meciurile stelei din grupe.

| d0areu explică (pentru Ramsay):

Da stiu, sper sa ajunga steau cel putin pana in semifinale, iar astra sa treaca de grupewinking

| Depay a răspuns (pentru Ramsay):

Teoretic,le transmitea. Însă nici Steaua nici Astra nu s-au calificat în grupe deci vor fii transmise alte meciuri.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru Depay):

Meciurile sunt transmise de Dolce(titular) si ProTV/Sport.ro.

| Depay a răspuns (pentru LimonadaBaa):

Știu asta. Dar el a spus că e pe digi, așă că nu am spus de dolce, nu avea sens, pro tv și sport.ro sunt în grila digi pe când dolce nu este, deci...