| Rock2000 a întrebat:

Decii. am 1, 62 sau 1, 63 [ nu mai stiu sigur laughing ] si 55 de kg. vreau sa ajung pana la 50 - 48 de kg intr-o luna. adica sa slabesc 5 kg. Dar NU vreau cu diete. ci doar cu sport. imi puteti spune niste sporturi sau sa-mi dati linkuri de pe youtube niste exerciitii sa se bazeze mai mult pe talie. si vreau sa stiu : la 50 de kg as fii prea slaba? ca mama asa zice doar ca nu vreau sa ma iau dupa ea ca ea zice ca sunt frumoasa si daca as fii obeza! rolling on the floor doar e mama ..sii tot ea imi zice sa mananc macar o felie de paine dar afecteaza nu?

8 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=eN3_QPwhGho
La 50 kg nu ai fi slabă, ai fi foarte bine, raportul înălţime greutate ar fi ideal.

| Bulgaria a răspuns:

Deci sfatul meu renunta la toate sucurile nici macar light si mananca putin si des si f. important nu sari peste masa de dimineata!
Pana una alta > oferte Bulgaria http://www.bulgaria-all-inclusive.ro

| BiuL a răspuns:

Cel mai bine e sa faci cardio, alergare, bicicleta medicinala, stepper pentru ca acestea te slabesc dar nu iti creaza masa musculara mare, nu te masculinieaza. Nu ar strica nici niste inot.
In rest nimic in exces, daca mananci o felie de paine pe zi nu patesti nimic, depinde si cu ce o mananci si sa nu mai fie mai multe felii...

| nicko a răspuns:

Nu ai role? intr-o ora de mers cu rolele elimini 700 calorii big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru BiuL):

Nici daca face cu gantere nu face masa musculara, din cauza ca productia de hormon de crestere e foarte mica in comparatie cu barbatii

| Inthevampire a răspuns:

Ca sa slabesti, parerea mea este de a face sport,winking de exemplu: atletism.happy Eu fac de 2 ani acest sport:X, si slabesc mai mereu, dar trebuie sa si mananci, daca nu mananci si alergi pe stomacul greu slabesti repede, si poti ajunge la rahitismbig grin
Succes!winking

Răspuns utilizator avertizat
| Dee_9331 a răspuns:

Deci e normal ca daca faci sport o ora si apoi ai o masa care dureaza jumate de ora nu rezolvi nimic. Trebuie sa ai grija ce mananci gen sa nu mananci dulciuri, nu bei sucuri, renunta la prajeli, mananca multe fructe eventual dimineata poti manca 2 banane(e foarte bine sa mananci dimineata banane pentru ca sunt pansamente gastrice) lapte cu cereale chesti usoare dar bogate in vitamine. La pranz o supa ceva si seara cel mai putin iti poti face seara o salata. Cat despre partea cu sportul daca vrei sa slabesti la talie, fa si tu abdomene iar dupa imediat extensii( daca nu faci dupa extensiile o sa te doara extrem de rau spatele)sau ai mai putea sa alergi pe undeva.