10.000 de pași zilnic pot salva viata! plus ca rezolva o gramada de probleme -obezitate.Esti o persoana activa, daca reusesti.
Pentru mine sunt cam 8km, și de obicei am mers mai rapid și fac 10.000 pași sub o oră.
Nu toți au timp să facă așa mult, eu ma bucur că am. Fac cam 15.000 pe zi, 13km, și urmează să îmi stabilesc și eu 20.000
Depinde și de telefon sau aplicație ca nu toate estimează corect.
Și mai contează să ții telefonul cu tine, că am și eu zile cu 300 de pași pentru ca sta telefonul pe masă și eu umblu nemăsurat
Păi în mare parte măsoară corect, nu zic 100% precis, dar pe acolo, pentru că se pupă cu distanța reală.
Unii oameni au ritm mai scăzut când aleargă. Nu pot să nu mă gândesc ce față ar face un om care a ieșit liniștit la alergat și este devansat de un alt pieton care merge mai rapid
Ca să răspund și la întrebare: da, la 10.000 se consideră că ești o persoană activă, presupunând că în rest duci o viață normală și nu stai restul zilei întins în pat. Bineînțeles că poate să vină orice Gigel acum să zică "e puțin rău, eu fac 50.000 de pași doar la plimbarea de dimineață" Dar obiectiv vorbind, 10.000 se consideră activ
Având în vedere că mulți oameni fac aratia pasi pe zi și tot suferă de dureri de spate, după vârsta de 35-40 de ani chiar mai târziu.
Nu ești o persoană activa, ești o persoană normală.
Nu cred că e de ajuns atât, din punctul meu de vedere îți trebuie întinderi, cu cât ești mai flexibil și ai anumiți mușchi treziți in corp, cu atât ești mai ACTIV, pașii sunt numai de încălzire, dar nu fac minuni.
Îți recomand asta.
https://youtu.be/jIngqODw8x4
Plus bioenergeticele și din câte știu atarnatul cu capul in jos întind coloana.
Sunt multe exerciții, care le poți face acasă, fara nici un tip de echipament, care te pot face activ, daca nu vrei sa faci masa musculara.
Fac și sală pe lângă cei 15.000 de pași, de acum vreau 20.000 să fac.
Eu care uneori faceam 30.000 De pasi, ce fel de persoana sunt?
Da si nu. Depinde ce ritm ai, aplicatiile nu calculeaza foarte bine numarul de pasi.
anonim_4396 întreabă: