Da e bine si nu numai! este si sanatos. te ajuta sa cresti, sa te inalti, pui muschi pe tine.eu am facut sport de performanta, nu inot, ci gimnastica [artistica] si cunosc un baiat care face inot si arata destul de bine.in concluzie e bine sa faci inot [in cazul in care n'ai probleme de sanatate care'ti interzic sa faci sport, deoarece nu fiecare sport este bun pentru fiecare om]
Da deoarece te ajuta sa cresti mai repede, sa te inalti. Orice sport e bun!
Nu e bine ca te uzi si intri la apa . Puneti niste intrebari fratilor de te doare capu. In general e bun, doar in cazuri speciale nu este recomandat.
NU orice sport e bun pentru oricine, de exemplu eu daca am probleme cu spatele nu e recomandat sa fac ciclism de exemplu fiindca mi-ar agrava sanatatea, si asta e doar un singur exemplu. Ganditi fratilor ca de aia aveti cap.
Ai dreptate dar daca stii ca nu esti sanatos atunc nu practici anumite sporturi!
Da,este un sport foarte folositor si relaxant.Inotul ar trebui practicat cu regularitate, in toate anotimpurile, deoarece stimuleaza circulatia sangelui, dezvolta musculatura, accelereaza vindecarea mai multor boli, precum dizabilitati fizice, astm, hernie de disc, fortifica articulatiile, creste imunitatea, rezistenta cardiaca si pulmonara, mentine presiunea arteriala normala, te elibereaza de stres si elimina starile depresive si de anxietate.
Inotul este pe lista celor mai bune sporturi deoarece,nu poti capata traume, se dezvolta tot corpul si viata pe pamint a aparut datorita unor microorganisme care au evoluat in apa, de aici faci concluzia
Da e bine te inalti te dezvolti daca esti mai plinut, mai slabesti si e bine ca ti se dezvolta organismele