| Cosmin38384 a întrebat:

E bun un pahar de lapte seara?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu. laptele provoaca mucus si nu-i bun.
Ideal este o cana de ceai de plante.

| badymonster32 a răspuns:

E forta frate

| AvalohAlyn a răspuns:

E foarte bine daca bei un pahar de lapte seara înainte de culcare cu 1-2, te va ajuta sa ai un somn mai bun și să fii mai relaxat dandu-ti și aportul de calciu și lactoferina, o proteina din lapte foarte buna pentru imunitate și sănătate chiar și pentru anumite boli.Dar trebuie sa îți faci un obicei in a bea 1 pahar le lapte pe zi, pentru a îmbunătăți somnul și mai ales pentru a își face efectul benefic pentru sănătate și proteina miraculoasa numită lactoferina de care vorbește și Dr. Mihaela Bilic.
Nu asculta ce zic alții cum că nu e bun laptele Say lactatele, specialiștii recomandă să bei lapte căci e un aliment sănătos daca e băut doar 1 păhărel de 250 ml. pe zi și nu mai mult, ideea e sa nu bei excesiv.Deci te poti bucura de lapte! Eu știu puțină nutriție că azi incep un curs de nutriție și sănătate și am mai citit din cărți de nutriție scrise de doctori.

| Frank51 a răspuns:

Bun pentru ce? Ca sa ce?

E bun orice atata timp cat nu are prea mult zahar sau prea multa grasime, pentru cei cu metabolism rapid pana si alimentele cu indice glicemic mare sunt ok, ce e asa greu de inteles ca poti manca orice atata timp cat nu exagerezi...

| InOrOut a răspuns:

Nu

| NonZarek a răspuns:

Da, la mine cel puțin funcționa, dacă voiam sa adorm mai ușor, beam un pahar cu lapte și îmi creea o stare mai de moleseala și adormeam mai ușor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, laptele provoacă flatulență vrei sa omori vecinii cu aromalaughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Sfat prietenesc: dacă vrei să sune credibil ceea ce zici la categoria sport, evită să folosești numele Mihaela Bilic în orice alt mod decât ironic laughing A avut grijă femeia de mult să abereze în așa hal încât să devină ținta miștourilor multor sportivi, cu precădere bodybuilderi.

Sfat prietenesc 2: Faptul că AZI începi un curs, nu înseamnă că știi nutriție. Actually, la ce cursuri de nutriție sunt prin România, sunt șanse mari să termini cursul și tot să nu știi, dar asta e altă poveste big grin Cărți există și d-astea destule scrise de incompetenți, iar specialiști care nu știu să citească un studiu și se sperie de fructe, gen Bilic, iar sunt destui.

Acum eu nu zic că tu știi sau că nu știi nutriție. Zic doar că "am început azi un curs", "am citit cărți", "specialiștii zic" și Bilic nu sunt argumente. happy

| Zuzu1991 a răspuns:

Nu
laptele e un aliment foarte hranitor si din cauza asta iti da energie, moment in care nu poti sa fii calm ca sa adormi, ca sa nu mai vorbim ca te ingrasi (se recomanda sa nu mananci nimic dupa 5 seara, sau sa mananci numai legume dar nu leguminoase)

totusi, in ziua de azi, imi inchipui ca nu ai lapte direct de la vaca, asa ca lapte degresat 1.5% grasime, cred ca poti sa bei si 1l ca tot apa de ploaie e

Întrebări similare