Salut!
Arginina este un aminoacid semi-esential. Este necesara in multe procese fiziologice. Aceste procese includ secretia hormonilor si imbunatatirea sanatatii sistemului imunitar. Efectele generale asupra sanatatii sunt: prevenirea si vindecarea bolilor ischemice, imbunatatirea circulatiei sanguine locale si oxigenarea sangelui, imbunatatirea starii hemodinamice generale a organismului, prevenirea bolilor microvasculare, reducerea efectiva a hipertensiunii arteriale si imbunatatirea functiei erectile.
Deci nu te afecteaza din contra te va ajuta.
O zi frumoasa!
E chiar buna din cate am citit, te afecteaza in sens bun asta fa proteinele sa se sintetizeze mai bine de organism si arzi grasime, adica pui mai multi muschi
Arginina este foarte benefica pentru corp, deci nu are cum sa te afecteze decat daca o consumi in cantitati excesive.
Din propria experienta, am luat arginina si intr-adevar am simtit efectele, in sensul ca am avut mai multa energie. Stii doar ca arginina favorizeaza oxigenarea sangelui si a celulelor. Singura parte proasta este acneea care survine pe timpul administrarii. Sper ca te-am ajutat