Da boss, e absolut ok. Din cate stiu eu, de 2 ori pe saptamana e ideal. Eu asa fac de cand ma stiu si am bratul cat busteanul, cand ies pe strada toate fetele se aliniaza langa mine sa-mi mangaie știuca.
Sursa: Ghidul super-agudenie de fitness de pe http://3dy.ro
O antrenezi cum simti tu.cum iti simte organismul.Eu am 1 an de sala si fac 6 zile pe saptamana.
De exemplu
Luni Piept, Marti Spate, Miercuri Abdomene cu Picioare, Joi Umeri cu Brate, Vineri Cardio iar sambata am antrenament de lupte.
Nu e niciun fel de problema daca lucrezi acceasi grupa d muschi de 2 ori pe saptamana, dar maxim de 2 ori, nu mai mult.Si pentru rezultate cat mai bune, si cand ai febra la. piept de exemplu si tu faci in acea zi spate.Baga 10-15 min si putin piept, o sa iti intre foarte bine! Acum depinde si cat stai tu in sala.cel mai bine e 2 ore si ceva.Eu fac 2 ore si jumatate si ma simt foarte bine! Simt mereu ca imi lucreaza muschii Bafta!
Da dar nu mai mult de 2 ori pe saptamana ca dupa aia e supra antrenament.Si sa fie antrenamentele cam la 3 zile unul de altul.Ideal ar fi ca unul dintre antrenamente sa fie mai dur si celalalt mai lejer.
Bafa!
O data e suficient, o data si bine nu de 3 ori pe saptamana asa lejer.
Daca faci de doua ori intr-o saptamana o anumita grupa de muschi incearcasa faci luni si vineri sau chiar luni si sambata pentru a lasa muschiul sa se vindece.
Succes!
Daca manaci ca o bestie si dormi bine poti sa faci si de 3 ori pe saptamana. depinde de corpu tau
Muschii cresc de la intensitate, nu de la volum, mai bine antrenezi o grupa o data pe saptamana si INTENS, decat de 3-4 ori mai slab.
intensitatea mereu va fi MULT mai importanta decat volumul, decat sute de antrenamnete mai bine cateva intense