Tot cardio. Pentru eliminarea grasimii : CARDIO + alimentatie. Exercitiile conteaza cam 20 %, alimentatia 80 %.
Si la exercitii faci cardio ( antrenamente de 1 ora, daca nu poti sa alergi 1 ora, alergi apoi cand obosesti mergi rapid pana te doihnesti, apoi alergi iar si tot asa ). Sau poti face 1 ora inot, 1 ora bicicleta pe teren in panta ( altfel e prea usor ), etc.
NU! Nu e normal! Eu cred ca ar trebui sa te lasi de acele exercitii pana nu ti se vindeca spatele daca vrei sa nu ai dureri de spate toata viata...
Depinde ce exercitii faci si depinde ce te doare. Daca te dor muschii, atunci nu e ceva anormal, unele exercitii pentru abdomen solicita si muschii spatelui. daca te doare coloana vertebrala, atunci ar fi bine sa mergi la un medic sa vezi ce e cu ea.
Ba este, probabil face abodmene.
abdomene = cele mai PROASTE si ineficiente exercitii, care in timp iti distrug coloana
Nu fac abdomene. Stiu ca ineficiente. Dar sunt la inceput. Poate de asta ma doare. Are vreo legatura?
Nu ar trebui sa te doara spatele, punct. ar trebui sa te doara muschii cel mult... dar atat.
Ce antrenament ai mai exact?
Par ok exercitiile, dar sa stii ca nu sunt pentru un "abdomen plan", un abdomen plat se face prin exercitii cardio ( alergat, inot, bicicleta, coarda, stepper, etc. ), nu prin exercitii de tonifiere
Mai bine faci doar ridicari de picioare din atarnat si l-sit pentru abdomen.
Si pentru "muffin top" imi poti recomanda niste exercitii?
Genuflexiunile sunt bune pentru muschii picioarelor?
Da. cele mai bune pentru picioare si fund ( daca le faci corect, pana jos, adica pana esti la 1 cm de pamant cu fundul ).
cand avansezi, poti sa incerci sa faci chiar intr-un picior, asa :
https://www.youtube.com/watch?v=IKcGwlFT8oM
Dar doar dupa ce progresezi si esti foarte bine incalzita ( ca altfel risti sa te accidentezi la genunchi ).
Mai poti face fandari pentru picioare si sprinturi.