Pestele de la cap se impute spune o vorba romaneasca isteata, asa si la echipele de club, problemele pleaca de la conducere, antrenorii nu au nicio vina, ei doar sunt angajati. Ala a antrenat in 2008 sau 2009 parca, problemele la Rapid au inceput dupa 2012 din ce imi mai amintesc, Copos a facut smecherii multe si roata s-a intors, a indatorat clubul, toata treaba a cazut pe carca lui Valeri Moraru, fireste ca nu a reusit sa stabilizeze situatia si s-a pus lacatul peste echipa, important e ca a revenit in fotbalul romanesc. Daca e sa ne uitam, mai toate echipele romanesti sunt la pamant, re-infiintate dupa desfiintare, nu e club cu o desfasurare ciclica.
Copos e unicul vinovat, a lasat-o in datorii, in insolventa, apoi moldoveanul ala Valeri sau cum moloz il chema a bagat-o si mai rau in datorii, de la el a plecat desfiintarea in 2015 sau 2016 printr-un ordin judecatoresc, a fost desfiintata echipa apoi un an mai tarziu in 2017 au reaparut vreo 3 echipe cu numele de Rapid, toate 'finantate' de suporteri, echipa actuala din liga a 2-a a cumparat brandul, pe atunci se numea Academia Rapid, acum e FC Rapid Bucuresti, deci palmaresul si brandul este la ei, iar site-ul oficial si wikipedia acrediteaza echipa actuala ca fiind continuatoarea. Au inceput din 2017 in liga a 4-a, suporterii vin la meciurile lor, mare parte din suporteri,, Peluza Nord a lor o recunosc pe ea ca fiind adevarata Rapid, mai e o echipa FNG care e formata din suporterii de la T2, ei la fel zic ca FNG-ul lor este adevaratul Rapid. Unde vin suporterii cei mai multi acolo este echipa adevarata, singurul lucru de care se leaga cei de la fng e faptul ca actuala echipa care acum e in liga a 2-a nu a inceput din liga a 5-a cum au inceput ei si au intrat direct in liga a 4-a, lucru total irelevant...ai brandul, palmaresul si suporterii? Atunci esti clubul adevarat!
Infectu' ăla parca se lauda că investește in rapid se pare ca s-a dovedit a fi un clovn că nu o investit nimic și nici în datorii sa o scoată din insolventa ..deci acești 2 clovni pff ce jegoși, măcar copos o investit cat o stat la rapid după ce o găsit alte afaceri bănoase o lasat o la greu, mai zicea că e rapidist adevărat... Eu cred că de la peseiro o plecat dezastrul ireversibil daca îți amintești de acel antrenor infect