Nu, nu este adevarat. In primul rand proteinele si steroizii sunt 2 lucrurui total diferite. Proteinele sunt in regula si nu te afecteaza cu nimic pe cand steroizii sunt foarte periculosi si ilegali.
Chiar daca nu folosesti nici unele nici altele, daca vrei sa ai rezultate este foarte important ce mananci. Daca nu mananci cat trebuie degeaba poti sa iei si concentrate proteice ca tot nu o sa ai rezultate.
Cat despre aparatul multifunctional de acasa, cred ca poti sa iti faci treaba cu el, dar mai este nevoie si de greutati libere.
Serios? DE CAND e soia proteina superioara?
Soia = proteina INCOMPLETA, proasta.
"poti alege steroizii dupa varsta de 18 ani"... serios? steroizii te distrug LA ORICE VARSTA. Steroizi iei daca esti Arnold sau Jay Cutler si particpi la Mr Olympia, atat.
Nu mai recomanda steroizi ( care sunt ILEGALI ca fapt divers ) daca nu ai habar ce sunt
Da, așa e. Trebuie să iei și steroizi, dar și să faci sală. Trebuie să le combini ca să iasă totul bine.
Proteinele nu sunt acelasi lucru cu steroizii! Sunt total diferite.Proteinele nu iti dauneaza cu nimic, pe cand steroizii...
Nu recomand steroizii.
Mai bine tragi de fiare si chiar daca nu vezi rezultatele imediat, le vei vedea treptat.
Nu e adevarat.Si eu am aparat multifunctional(2, unu de 60 altul de 90kg), dar orice ai zice, una e cand faci acasa, te plictisesti de multe ori si nu duci la capat antrenamentul si cu totul alta treaba e cand mergi la o sala si tragi din 5 aparate diferite. Sfatul meu nu baga nimic pana nu iti definesti bine muschii si fa antrenamente pe grupe, nu tot odata.Bafta!
Buuun deci.
Eu practic box feminin.
La un antrenament dau in jur de 1 kg.
Nu este deloc adevarat. Depinde cum muncesti in acea zi. Daca stai si freci menta, e normal sa nu ai rezultate. Dar daca ai de gand sa tragi de tine, atunci e bine.
In legatura cu sala.
Eu fac box la clubul C.S.O Voluntari, iar acolo am multi colegi care NU fac sala, iar uneori ma duc sa ma antrenez si cu fetele de la lotu National. Si acolo doar cele cu varsta de peste 19 ani dau pe la sala.
Oricum baietii de la mine de la club NU fac sala.
Asta pentru ca NU e bine. Iti opreste cresterea. Cum bine cred ca stii fetele se dezvolta mai repede ca baietii deci la 15-16 ani majoritatea sunt dezvoltate. Baietii abia atunci incep.
Daca vrei du-te la sala. Dar peste 30 ani porela ta va fi Piticu.
Sper sa iei decizia corecta. Oricum, bafta in tot ceea ce faci!
Daca te duci la sala fara sa iei steroizi tot o sa ai rezultate chiar daca nu apar imediat
aurelian14 întreabă:
anonim_4396 întreabă: