| cacababa a întrebat:

Este adevarat ca Maryse este iubita lui Miz, dar dupa ce s-a despartit de Cena? Numele real al lui SIN CARA AZUL este "Ignacio Almanza"? Este adevarat ca Lita s-a casatorit cu KANE? Si apoi un tip i-a dat cu scaunul in spate lui KANE si a cazut peste Lita si asa a pierdut bebelusul apoi a intrat in spital si dupa s-a retras?

Răspuns Câştigător
| Numero1 a răspuns:

Uau, chiar esti pasionat de wrestling, da asa s-a intamplat dar prin 2006-2007 a pierdut copilul din cauza lui snitzki.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da maryse este iubita lui miz, sa te uiti pe twitter-ul ei sa vezi ce iubire mare este intre ei,big grin, dar nu stiu daca a fost inainte cu cena, stiam ca el a avut, si ink are aceeasi iubita din liceu, cred ca unele povesti de iubire sunt facute de dragul fanilor.Cunosc pe cineva din USA, mi-a si luat autograf cu poza de la mickie james, este fan wrestling, merge la toate meet&greet de aqlo, si imi zicea de cena ca a km inceput sa aiba figuri, k intr-adevat cena nu se poate suferi cu ''the rock'', ca ei peste tot pe unde au show-uri au femei in hotel, etc...

| cacababa explică (pentru Numero1):

Se scrie Snitsky