| Andrei2004vasile a întrebat:

Este bine sa fac sala acasa de la 14 an? Am auzit ca opreste cresterea in inaltime.Nu sunt sigur.Va rog raspundeti daca aveti informatii SIGURE!

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

1. Nu exista "sala acasa". Exista "sala", iar daca ai una acasa te felicit, si "antrenament acasa", cel din urma fiind aproape inutil daca te intereseaza cresterea in masa musculara.

2. Inaltimea e determinata genetic. Nu e sport care s-o opreasca si nu e sport care sa te faca mai inalt.

3. Degeaba pui la sfarsit "Va rog raspundeti daca aveti informatii SIGURE!" ca oricum inevitabil se vor trezi cativa imbecili sa-ti spuna ca lucratul cu greutati opreste cresterea pentru ca "asa stiu ei".

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin sala. Daca lucrezi intens cu greutati foarte mari ai sanse sa-ti afecteaze cresterea in inaltime, exerctii relativ usoare sau cardio nu te afecteaza cu nimic

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Te invit pe pagina mea de Facebook, ai link pe profilul meu, iti trimit si cateva poze pe privat cu mine ca sa dispara mitul cum ca dezvoltarea masei musculare nu se poate face si acasa.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Deci nu ai fost niciodata la sala, corect? Nu mai stau sa explic ca daca ai haltera, discuri, gantere, bara de tractiuni, bare paralele...pe scurt, orice inseamna echipament de sala, nu are rost sa discutam.

A, apropo, daca imi demonstrezi MIE ceva, nu dispare un mit...doar daca nu ai cumva impresia ca am cine stie ce putere absoluta pe planeta asta.

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am fost la sala, dar în principiu am lucrat acasă pentru ca am echipament iar cu timpul liber stau foarte prost din cauza locului de munca, asa ca am renunțat la mersul la sala. Ai spus doar ca nu se poate face masa musculara acasa, nu a fost nici un DACĂ la mijloc. Eu ți-am zis doar ca se poate laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Nu a fost un daca la mijloc, dar a fost in contextul intrebarii. Oricum, prin notiunea de "antrenament acasa" mie mi se pare ca se intelege "antrenament care se poate face cu ce are oricine in casa".

N-o sa pierd timpul sa fac precizari inutile pentru potentialii cautatori de noduri in papura. Cine vrea, intelege, iar cine nu are ce face, contrazice happy

| Cosmin86 a răspuns:

"sala acasa" = aberatii de copii mici si firavi care vor sa ramana firavi.