| Alinsimi a întrebat:

Este bun sa combin true-mass cu care, alkalyn de la efx si daca daca cum sa le administrez! Am 173, 72kg si am varsta de 19 ani!

11 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Creatina inainte si dupa antrenament (cea de dupa sala o iei odata cu gainerul )
gainerul dupa antrenament, si daca iei de 2 ori pe zi, la 12 ore unu de celalalt (aproximativ)

| Alinsimi explică (pentru greyhound):

Deci nu iau de 3 ori pe zi? Dimineata si dupa antrenament sa inteleg? Si multumesc pentru ajutor

| greyhound a răspuns (pentru Alinsimi):

Nu, de 2 ori e de ajuns
creatina se recomanda 5g pe zi (o capsula presupun ca are cel putin 2, 5 daca nu chiar 5); doar in faza de incarcare se ia mai mult dar la care alkalyn parca nu se face faza de incarcare
3 portii de true mass e prea mult; asta ar insemna vreo 1800 cal numai din supliment si daca e sa mananci corect te-ai duce la 4500-5000 de calorii pe zi (ceea ce e enorm daca nu esti profesionist)

| cristif a răspuns:

2 capsule de creatina dupa antrenament luate impreuna cu gainerul. Apropo, capsula are 2.4 grame de creatina si eu as lua jumatate de masura de true mass(70g) dimineata pe stomacul gol si cealalta jumatate imediat dupa antrenament. Creatina inainte de antrenament nu are rost, parerea mea. Cei care spun ca folosesc creatina pe post de energizant sunt tampiti la cap si ii sfatuiesc sa-si cumpere oxid nitric sa vada diferetele.

| Alinsimi explică (pentru cristif):

Deci sa iau jumatate de cupa de true mass? dimineata si dupa antrenament

| greyhound a răspuns (pentru cristif):

Oxidul nitric costa cel putin 150 lei; creatina 60 lei, glutamina 80, bcaa tot pe acolo asa ca las-o mai moale

| Cosmin86 a răspuns (pentru greyhound):

O creatina proasta e 60 de lei, o creatina cu adevarat buna e si peste 200 de lei.

ia vezi cell mass, de la BSN, cu un rating de 9.2, aia e creatina adevarata

| greyhound a răspuns (pentru Cosmin86):

Aia e o matrice; nu poti sa o pui in aceeasi oala cu creatina conventionala

| cristif a răspuns (pentru greyhound):

Eu momentan folosesc jack3d, serious mass si creatina micronizata de la on(pachetul de pe megaproteine)

| greyhound a răspuns (pentru cristif):

Fiecare are niste preferinte (date de rezultate, buget, felul in care se impaca acel cineva cu anumite suplimente, limite psihologice etc ); nu-i ok sa recomanzi cu agresivitate x sau y supliment

| cristif a răspuns (pentru greyhound):

N-am recomandat cu agresivitate un produs x, doar ca nu sunt de acord cu asa zisa creatina ca si pre-workout...