Nu ii schimba cu nimic compozitia, dar nu inteleg de ce o iei neaparat dupa antrenament, nu are nici o legatura cand iei creatina.
O pot lua si inainte si oricand. Dar eu gandesc astfel. Eu iau creatina in fiecare zi. Doza necesara de 5 g. Iau sa zicem DUMINICA (zi fara antrenament). Deci am in organism creatina, aceasta o folosesc in ziua imediat urmatoare(luni) cand am zi de antrenament. Organismul pierde astfel din doza administrata ieri si este recomandat un "re-full", de aceea iau din nou dupa antrenament. Marti (zi fara sala) o iau dupa amiaza (aceasta adaugandu-se la doza administrata in ziua de luni dupa antrenament). Aceasta doza ma ajuta miercuri in zi de antrenament si tot asa. Ce parere ai?
"aceasta o folosesc in ziua imediat urmatoare(luni) cand am zi de antrenament", nu e chiar asa, nu o folosesti la antrenamen
Nu e "benzina", mai documenteaza-te putin.
Am inteles o sa ma mai documentez, in legatura cu subiectul intrebarii ma poti ajuta cu un raspuns?
Daca o ti la frigider, nu se intampla nimic rau.
Dar daca pun creatina in shaker amestecata cu apa, de dimineata. Si las shakerul in ghiozdan pana la 14-15, si o iau atunci, are aceeasi calitate proteina sau isi pierde din efect dizolvandu-se in apa?
Nu-si pierde din efect. Dar o sa fie naspa la gust.