| MrsHoranxo a întrebat:

Eu as vrea sa merg la sala. Sunt din Valcea dar nu stiu cat costa un abonament! Eu as vrea sa merg odata pe saptamana [ sunt la scoala ] Cat ar costa un abonament tinand ont ca eu nu am nici 13 ani?

7 răspunsuri:
| marcous a răspuns:

O data pe saptamana este mult prea putin. Un program normal este de 4-5 zile pe saptamana, timp in care antrenezi diverse grupe de muschi.

| tofanlucian12 a răspuns:

Frate nu te grabi esti prea mic de ani si nu stiu ce inaltime ai. iti opresti oragnismul din cresterea lui. mai bine fa altceva cu timpul care vrei s ail petreci la sala. bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru marcous):

Decat deloc... mai bine si mult prea putinul ala

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Sanatate"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

| MrsHoranxo explică (pentru bursuc001):

Nu am vazut sport scuze

| MrsHoranxo explică (pentru tofanlucian12):

Buna;; sunt fata;; am 13 ani si am 160 mi-ar place sa numai crescbatting eyelashes

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru MrsHoranxo):

Nici o problemă.

E posibil ca să nu-ţi fi apărut categoria "Sport" în momentul în care ai dorit s-o selectezi.
Dacă se mai întâmplă să nu apară toate categoriile, atunci dai un "refresh" ( reload ) la pagină şi apare şi categoria lipsă.
Uneori, din cauza unor probleme tehnice, sunt necesare chiar 4-5 refresh-uri până se încarcă COMPLET/corect pagina.

O seară plăcută.