Sunt sanatoase DACA iei de la o firma avizata FDA (gen Optimum Nutrition) si nu iei de la Redis sau alte firme ieftine, care baga aspartam si alte porcarii in ele.
Fără proteine corpul n-ar rezista mai mult de câteva zile, s-ar degrada și s-ar stinge.
Depinde care e motivul pentru care mergi la sala.
Daca doar faci sport pentru ca e sanatos, nu e nevoie.
Daca vrei sa cresti masa musculara ai nevoie de un aport mai mare de proteine in dieta zilnica. Acum, ca femeie daca ai pe la 60 kg e relativ usor sa mananci 60-80g de proteine. Daca nu cumva ai o o dieta oribila ar trebui sa fii ok fara suplimente.
Ai mancat vreodata carne, lapte, oua, mazare, fasole etc? Daca raspunsul este DA, atunci ai mancat proteine deja
Mi-am dat seama ca am gresit putin în formulare, dupa ce am postat deja.
Tu te referi la proteina din zer, adica la concentrat proteic, izolat si hidrolizat.
Exact
Cheia este o alimentatia.Nu ai nevoie de suplimente de acum, este relativ usor sa ti atingi numarul de proteine, mai ales ca fata.Recomand aplicatia Myfitness pal si sa citesti pe ambalajele produselor.
Bro proteina este zerul de pe iaurt efectiv gasesti pidra proteica si in amestecurile de mancare pentru bebelusii daca citestipoti lua linistit doar sa nu exagerezi cu ele
Mitrecelmare întreabă:
Xerxess97 întreabă: