| DiannaDi a întrebat:

Eu fac sala insa nu iau proteine si nu am luat niciodata. Ar fi indicat sa iau sau nu sunt sanatoase? Ce efecte au asupra organismului?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Sunt sanatoase DACA iei de la o firma avizata FDA (gen Optimum Nutrition) si nu iei de la Redis sau alte firme ieftine, care baga aspartam si alte porcarii in ele.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Proteinele luate în plus, obosesc rinichii și ficatul.

| Frank51 a răspuns:

Fără proteine corpul n-ar rezista mai mult de câteva zile, s-ar degrada și s-ar stinge.

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde care e motivul pentru care mergi la sala.
Daca doar faci sport pentru ca e sanatos, nu e nevoie.
Daca vrei sa cresti masa musculara ai nevoie de un aport mai mare de proteine in dieta zilnica. Acum, ca femeie daca ai pe la 60 kg e relativ usor sa mananci 60-80g de proteine. Daca nu cumva ai o o dieta oribila ar trebui sa fii ok fara suplimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mancat vreodata carne, lapte, oua, mazare, fasole etc? Daca raspunsul este DA, atunci ai mancat proteine deja laughing

| DiannaDi explică (pentru anonim_4396):

Mi-am dat seama ca am gresit putin în formulare, dupa ce am postat deja. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DiannaDi):

Tu te referi la proteina din zer, adica la concentrat proteic, izolat si hidrolizat.

| DiannaDi explică (pentru anonim_4396):

Exact

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu stii ce sunt proteinele?

Si ca mai toate alimentele contin proteine?

| moims a răspuns:

Da

| Kawasakik a răspuns:

Cheia este o alimentatia.Nu ai nevoie de suplimente de acum, este relativ usor sa ti atingi numarul de proteine, mai ales ca fata.Recomand aplicatia Myfitness pal si sa citesti pe ambalajele produselor.

| 12902871 a răspuns:

Bro proteina este zerul de pe iaurt efectiv gasesti pidra proteica si in amestecurile de mancare pentru bebelusii daca citestihappypoti lua linistit doar sa nu exagerezi cu ele

| DiannaDi explică (pentru 12902871):

Sunt fata, bro?