Te avertizez ca vor veni romanasii nostri cu studiul ala din anii 60 in care zice ca e nesanatos sa consumi prea mult colesterol
Consumul a 10 ouă pe zi poate avea consecințe asupra sănătății, în funcție de stilul de viață, starea generală de sănătate și restul dietei. Un ou mediu are aproximativ 70 de calorii, astfel că 10 ouă înseamnă 700 de calorii, ceea ce poate duce la un surplus caloric dacă nu faci suficientă activitate fizică sau nu ajustezi restul alimentației. De asemenea, ouăle conțin colesterol (aproximativ 186 mg per ou), iar consumul a 10 ouă ar însemna un aport de 1860 mg de colesterol. Deși acesta are un impact redus asupra colesterolului din sânge pentru majoritatea oamenilor, poate fi problematic pentru cei cu risc de boli cardiovasculare.
Nu, e foarte grav! Hai 1-2 zilnic e ok, eu nu știu de când nu am mai mâncat oua sa fiu sincer. Dăunează sănătății ca zaharul și sarea în exces.
Tu esti ala obsedat de culturism? macar faci bani din chestia asta? ca daca nu, nu are rost sa-ti risti sanatatea pentru poze pe Facebooki sa saliveze lacheii la ele.
E discutabil, chiar foarte discutabil, depinde de foarte multe aspecte, daca mai bagi pe langa alte 10 suplimente si vreo 5 mese bogate atunci poti fi sigur ca in timp vor exista consecinte si nu doar asupra pateului. Un simplu exemplu, majoritatea gainerelor au maltodextrina care creeaza fluctuatii mari de glicemie, intr-un timp relativ scurt poti face prediabet, diabet, ficat gras. Si asta e doar un mic exemplu, nu mai pui la socoteala restul meselor, suplimentelor si alte alea.
Ouale de dragon sunt cele mai sanatoase, poti sa mananci si 3 baxuri pe zi.
Stiu pe cineva care a consumat ani de zile minim 10 oua pe zi.
Lucra la o ferma de gaini comunista si avea la dispozitie mii de oua.
Inca nu are probleme de sanatate.
Mult prea mult 10 oua pe zi, ar fi bine sa încerci te limitezi la maxim 2 sau 3 oua pe zi, dar cel mai bine
ar fi să mănânci cate 2 ouă odată la 2 zile
anonim_4396 întreabă: