Tot asa patesc si eu. Bine, eu am dat jos ceva mai mult si acum chiar e vizibil, insa la inceput mi se parea ca nu e nicio diferenta. Singura satisfactie era cifra de pe cantar si faptul ca hainele deveneau din ce in ce mai largi.
Parerea mea e ca formulele de genul "ai 1.70m, la 60 kg esti bine" sunt niste prostii. Esti bine atunci cand te uiti in oglinda si iti place ceea ce vezi.
Pai ce daca slabesti inseamna ca faci si abdomen plat? Trebuie sa slabesti cu cap, sa ai grija ce mananci.
Poate ca nici nu trebuia sa slăbești. Doar sa scapi de burta.
Poți înece sa lucrezi abdomenul, în 3 luni zic eu ca o sa ai rezultate satisfăcătoare.
Fă cat mai multe abdomene.Probabil este iluzia minţii tale, nu ti sa pare chiar daca ai slabit vizibil.
Burta e singurul loc unde se adaposteste grasimea? Mai sunt o multime de alte locuri cu grasime.
Posibil pentru ca din moment ce tu iti vezi corpul in fiecare zi, nu vezi schimbari drastice, deoarece nu se schimba nimic peste noapte. Dar pentru altii, care te vad odata la 1 saptamana, 2, o sa arati diferit.
Poate data viitoare inainte sa comentezi aiurea te si informezi putin.
Bucura-te ca slabesti in continuare, ca vezi ceva schimbari pe cantar, sa observi ca nu ai facut totul in zadar.
Andrei16263829 întreabă: