anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu inteleg un lucru de aceea va rog sa ma ajutati.
Vad echipa Nationala de Fotbal a nostra..care de multi ani se chinuie sa joace fotbal si sa aive rezultate. bune.dar degeaba..Care i problema. Vad Jucatori buni la echipele lor de club care alearga de zici ca are motor turbo n dotare.dar cand ajunge la Nationala parca se intampla ceva ciudat.
Deci Ce Se intampla..numai avem jucatori., Antrenori.smd sau ce?

8 răspunsuri:
| Alexander121 a răspuns:

Este vina selectionerului, jucatori di lotul nostru sunt exeptionali dar singura problema este ca eu nu prea joca in pruna.asta e singura problema si aicea nu ma refer la pase si alte cele, ma refer ca nu preau ai cinestei ce antrnamente impreuna, nu joca ca o echipa unita

| VadTot a răspuns (pentru Alexander121):

Aaaa?

| Alexander121 a răspuns (pentru VadTot):

Nu ai intales? adica ei nu se inteleg intre ei, fiindca nu joaca destul de mult impreuna nu prea fac antrenamente impreuna, spre deosebire de alte echipe nationael...

| IndiferentXD a răspuns:

As vrea sa vad si eu jucatorii aia ''buni'' pe care reusesti sa'i vezi tu!
Raspuns simplu amice: Nu avem valoare, suntem departe de fotbalul mare, numai avem jucatori la echipele mari din Europa asa cum era o data, vezi Hagi la Real, Popescu- Barca, ->Contra la Milan. ..etc!

| RoNaLdONiNu a răspuns:

Problema este faptul ca sunt prea multi jucatori de la Steaua.

| Alexander121 a răspuns (pentru IndiferentXD):

Cum spui u poate nu mai avem jucatori aceaia de valoare ca in generatia de aur dar asta nu inseamna ca nu exista jucatori de valoare gen hagi popescu,sau petrescu,
dar nu uita un singur roman a fost aproape de valuarea lui hagi MUTU,si exista jucatori de valoare la noi gen mutu, rusescu, chiriches, chipciu, torje..sunt dar nu stiu sa joace impreuna ca o echipa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E vorba de nepăsare. Pe Piţurcă, pe jucători, pe conducători, nu-i interesează rezultatele, nu le pasă de ţară, de tradiţie sau de onoare. Ei dispută acele meciuri doar fiindcă aşa trebuie. Majoritatea jucătorilor vin în vacanţă la naţională.

Nu mai avem ambiţie, motivare, dorinţa de a ne da viaţa pe teren doar ca să câştigâm şi să le demonstrăm tuturor că suntem printre cei mai buni. Nu mai avem un om care să imprime o gândire de învingător, să formeze o unitate(aşa cum era Hagi). Nu avem antrenori serioşi, aşa cum erau Ienei şi Iordănescu. Avem ciurucuri(Raţ, Tamaş, etc). Cu ăştia n-o să scoatem niciodată rezultate bune.

| VadTot a răspuns (pentru IndiferentXD):

Si sti de ce numai sunt jucatori buni..Ca jucatori Exista....doar ca atunci cand rasare" Cate unul este vandut repede ca cate o echipa de pe afara.iar cand ajunge acolo.ori se rataceste in spatiu.ori... intelegi?