anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Explicați-mi și mie ceva. De ce în Romania sportul nostru cel de toate zilele e fotbalul? N-ar fi fost nimic în neregulă dacă eram buni, dar suntem praf. Toți puradeii pe care-i vezi pe afara asta joacă.

Și culmea, am văzut ca la altele suntem destui de buni, de exemplu la Rugby.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întrebare fără sens.
Iar ca fapt divers: handbalul feminin e singurul sport la care excelăm de mult timp

| Sn4k3 a răspuns:

Cea mai intrebare inteligenta. Pentru ca e cel mai popular sport din lume, mai ales in Europa din care noi facem parte si nu suntem nici cei mai slabi sa zici ca n-avem treaba cu el. Ce ai vrea sa joace ''puradeii'', rugby?

| AFR81 a răspuns:

Fotbalul este sportul rege. Pe langa asta, e mult mai usor sa joci fotbal decat altceva. Tin minte ca atunci cand eram mici, faceam porti din 2 pietre si jucam pe o bucata de strada libera.
Pentru rugby, handbal, tenis de camp, hochei, baschet, e nevoie de un oarecare cadru specific si de respectarea a mai multe reguli.

| Drimmero a răspuns:

Intrebarea chiar nu are sens, fotbalul e cel mai iubit spor la nivel mondial, e si normal sa atraga miliarde de simpatizanti, suporteri, fanatici si asa mai departe, depinde cum se manifesta fiecare.

cine dracu sta sa urmareasca rugby, handball si alte sporturi de genul? nici nu se compara vreodata cu fotbalul.

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Up the gunners! iti place ce jucam cu Emery? ti-am zis ca daca scapam de mosu' senil,, Arsenal isi revine!

| AFR81 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu imi place laughing Doar daca o fi sa luam titlul in 2-3 ani, poate imi schimb parerea.
Eu sunt fan Wenger. Il vreau la Real Madrid.

Cam asa zic si eu, anul asta City si Liverpool se bat la titlu, dar la anul Arsenal sigur va face o figura si mai frumoasa.

Ai dat-o cu bata-n balta aici...la faza cu sustinerea fata de Wenger. totusi, Arsenal e la 2 puncte de locul 1, joaca un fotbal impecabil, dar mai are in aparare gauri ce trebuie acoperite, in rest numai de bine!

PS Vrei sa-i distruga pe Real mai mult decat i-a distrus Lopetegui ala?

| AFR81 a răspuns (pentru Drimmero):

Da, intr-adevar joaca foarte frumos. Cat despre a doua problema, cum sa-ti zic eu, eu nu incerc pe nimeni sa conving ca Wenger e antrenor bun sau nu. Si nici nu pot fi convins ca nu e. Fiecare cu parerea lui. Totusi, sa stai atatia ani la o echipa, sa iei atatea trofee, sa faci finala UCL, semifinale UCL, sa antrenezi jucatori extraordinari precum Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Patrick Vieira, Jens Lehmann, Cesc Fabregas, Robin van Persie si multi altii si sa descoperi atatia tineri care, ulterior, au devenit superstaruri... Nu cred ca un idiot ar fi putut face asta. Aici vreau sa inchid subiectul asta.

Nu s-a pus problema ca Wenger sa fie un idiot, a fost antrenor de meserie la Arsenal in prima parte a mandatului, apoi s-a stricat,, a inceput s-o ia pe calea imbogatirii si a minimalizalii echipei,, era mai important buzunarul lui gros decat implicarea la echipa, a dat si de o conducere care isi dorea asta, ca altfel era dat imediat daca exista o implicare si acolo.

Nu-i neg sau contest calitatile de mentor, a fost o perioada frumoasa atunci cand Arsenal avea o generatie fabuloasa si dadea de pamant cu oricine,, chiar si acum am pe retina golul lui Henry de pe Bernabeu cand au batut Realul sau meciurile in care ii fura titlul lui united chiar la ei acasa... vremuri si vremuri. dar tot in mandatul lui s-au intamplat multe magarii, l-a alungat pe Henry, l-a aruncat pe Van Persie in bratele lui united atunci cand aveam cea mai mare nevoie de el, la fel si cu Fabregas si lista continua, intram in multe polemici.
Cert este ca merita sa se retraga de la echipa in glorie, nu merita sa fie huiduit si injurat meci de meci,, avea respectul meu total daca se retragea in 2014 dupa ce luase FA Cup, s-a zgarcit pentru sume de bani si si-a calcat pe demnitate/

In loc sa se retraga in glorie, s-a retras sub repulsia suporterilor,, aia e, va ramane pe retina noastra mult timp de acum incolo.