Faci 10 flotari in prima serie, 9 in a doua serie, 8 in a treia serie, 6 in a patra serie si 15 in a cincea serie.Asa scrie acolo sa faci daca faci intre 11-15 flotari.
Iti alegi coloana care o vrei tu de acolo si faci asa:
De exemplu prima coloana:Luni:4 serii a cate doua repetari si ultama serie(a cincea)sa fie de repetari maxime(5 sau minim 3).
Miercuri:prima serie de 4 repetari, a doua si a treia serie de 3 repetari, a patra de 2 repetari si ultima serie faci maxim(5 flotari, sau minim 4).
Si asa mai departe.
Eu vreau sa imi spui si cate flotari sa fac eu fac 15 flotari.
Mersi boss si asa fac o saptamana imi dai id tau
Si zi-mi si mie programul de miercuri
Frate,deci...te uiti in stanga si vezi acolo numarul de serii(seria 1, 2, 3 etc.), iar pe aceeasi linie e numarul de repetari care trebuiesc facute pe acea serie.Tu te uiti la ultima coloana pentru a vedea ce ai de facut(acolo sunt intre 11-15 repetari).
Faci 10 flotari in prima serie, 9 in a doua serie, 8 in a treia serie, 6 in a patra serie si 15 in a cincea serie.Asa scrie acolo sa faci daca faci intre 11-15 flotari.
Fa-le pe toate odata 4-5 serii pe zi...nu mai multe.
Parerea mea e sa faci 4 serii a cate 10 repetarii. Da nu mai iti da atata bataie de cap cu programe de genu.Fa pur si simplu o zi da una nu sau de 3 ori pe saptamana..sau daca nu te simti deloc obosit si n-ai febra fa in fiecare zi.