| BiLoIoS1 a întrebat:

Explicati-mi si mie programul asta nu stiu cum sa fac explicati-mi de la cap la coada prima serie cate serii trebuie sa fac pe zi si seara.
din programul asta http://antrenamentflotari.blogspot.ro/2008/03/saptamana- 1.html cate seri si flotari

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Faci 10 flotari in prima serie, 9 in a doua serie, 8 in a treia serie, 6 in a patra serie si 15 in a cincea serie.Asa scrie acolo sa faci daca faci intre 11-15 flotari.

6 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Iti alegi coloana care o vrei tu de acolo si faci asa:
De exemplu prima coloana:Luni:4 serii a cate doua repetari si ultama serie(a cincea)sa fie de repetari maxime(5 sau minim 3).
Miercuri:prima serie de 4 repetari, a doua si a treia serie de 3 repetari, a patra de 2 repetari si ultima serie faci maxim(5 flotari, sau minim 4).
Si asa mai departe.

| BiLoIoS1 explică (pentru cristi1505):

Eu vreau sa imi spui si cate flotari sa fac eu fac 15 flotari.

Mersi boss si asa fac o saptamana imi dai id tau

Si zi-mi si mie programul de miercuri

| Sup3rN0va a răspuns:

Fa-le pe toate odata 4-5 serii pe zi...nu mai multe.
Parerea mea e sa faci 4 serii a cate 10 repetarii. Da nu mai iti da atata bataie de cap cu programe de genu.Fa pur si simplu o zi da una nu sau de 3 ori pe saptamana..sau daca nu te simti deloc obosit si n-ai febra fa in fiecare zi.

| cristi1505 a răspuns (pentru BiLoIoS1):

Frate,deci...te uiti in stanga si vezi acolo numarul de serii(seria 1, 2, 3 etc.), iar pe aceeasi linie e numarul de repetari care trebuiesc facute pe acea serie.Tu te uiti la ultima coloana pentru a vedea ce ai de facut(acolo sunt intre 11-15 repetari).

Întrebări similare