Normal, daca nu mananci destule proteine/carbohidrati o sa te afecteze la masa musculara si energie si ai nevoie de conditie fizica buna acolo + nu cred ca ti-ar placea sa te duci la competitii cu burta.
Nu e prea corect ce zice Sn4k3 . Din moment ce faci box de performanta, adica un sport la care muncesti mult si e de intensitate mare poti manca absolut orice. Dar nu ca un halos. E adevarat ca ai nevoie de proteine dar carbohidratii nu sunt chiar buni. Lasa-te de paine si taie din dulciuri daca mananci. Masa musculara o formezi prin antrenament si energia o primesti de la grasimile din mancare gen carne. Deci esti ok daca mananci normal si in portii medii. Poti manca orice. Eu fac handball de performanta si mananc ce vreau si nu am probleme.
"Din moment ce faci box de performanta, adica un sport la care muncesti mult si e de intensitate mare poti manca absolut orice."
Sa mori tu?
De cand nu sunt carbohidraţii buni?
Auzi la el "Masa musculara o formezi prin antrenament si energia o primesti de la grasimile din mancare gen carne."
Pai tu iti Iei PROTEINELE din GRASIMI?
Vorba lu' Cosmin, apucă-te de şah
Da afectează.
Ca sa iti explic intr-o forma mult mai simplă.
Dulciurile au niste chestii, alimentele sanatoase si necesare pentru menţinere, antrenament... Au alte chestii.
Atunci cand te antrenezi, corpul tau are nevoie de chestiile pe care le asimilezi din carne, lapte, branza, oua, si cateva legume, respectiv fructe.
Daca inloc de acele vitamine, minerale, proteine si ce mai iei din alimentele recomandate, tu bei tot felul de prostii si mananci nesanatos, eforturile si exerciţiile fizice pe care le faci la antrenamente o sa fie in zadar, pentru ca inloc sa asimilezi ceva bun, ai asimilat tot felul de prostii.
E ca si cum ai avea o maşină care merge pe benzina, si in loc de benzina ai alimenta-o cu motorina .
Retardule orice analiza stiintifica zice ca, carbohidratii nu sunt asa buni. Iti ridica nivelul de dorinta pentru zahar, si zaharul din sange. Te baloneaza si te simti plin si neconfortabil. Daca nu stii ce vorbesti taci din gura ca te faci singur prost.
Ia zi tu geniule ce consuma corpul ca sa iti dea energie? Grasimi. Tu cum crezi ca slabesti facand exercitii? Arzand grasimea corpului. Dar de unde sa stii daca esti un ignorant si nu poti macar sa gandesti inainte sa raspunzi.
Nu am zis ca iti iei proteinele din grasimi serifule, proteinele le iei si din legume cum ar fi spanacul, fasolea, brocoli, ciuperci etc.
Am dat carnea ca exemplu pentru ca nu toti is asa smecheri ca tine sa manance carne la gratar. Majoritatea o mananca in ulei, care e gras. Dar vad ca tu percepi lucrurile putin mai greu si nu ai fost asa inteligent sa intelegi mesajul meu.
Acum am vazut ce prostii ai scris.
Ba nebunule, carbohidratii sunt sursa principala de energie a organismului, acum depinde si de ce carbohidratii vorbim.
El mai ales fiind ca este activ fizic, vreo 60% din alimentaţie trebuie sa fie carbohidrati, un om in general are nevoie de aproape 400g carbohidraţi pe zi.
Cel mai bun tip de carbohidraţi, sunt carbohidraţii complecsi.
Ca sa arzi grasimea nu tine numai de exerciţii, conteaza si alimentaţia, d-aia atunci cand tii dietă de slabire trebuie sa eviti dulciurile, si alimentele fainoase.
Lasa omul in pace ca el inca nu a descoperit ca legumele au in principal carbohidrati Habar n-are ce-s aia si tu ii vorbesti de complecsi si simpli
Arata-ne si noua o analiza stiinfica. Iar principala sursa de grasimi este din carbohidrati.
p.s.: nu confunda carbohidratii complecsi cu cei simpli(zaharuri), sunt 2 lucruri complet diferite.
si din nou: arata-ne analiza stiintifica care demonstreaza ca nu sunt buni.
p.p.s.: fasolea, brocoli, etc. au carbohidrati.
Andrei16263829 întreabă: