| Ekke a întrebat:

Fac sala de 1 an! 1, 83. 67kg
Dati-mi si mie un program bun pentru o saptamana!
Funda:X:X

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mai multe luni, nu doar o saptamana,
luni -> piept
marti -> spate
miercuri -> picioare
joi -> pauza
vineri -> brate
Programul mi-a fost recomandat si mie si il voi schimba in acesta, faceam niste chestii aiurea, si mi-a zis exact.

| MBeni a răspuns:

Nu exista program bun sau rau, cel mai bine sa il faci singura dupa propria placere astfel incat muschi sa apuce sa se odihneasca si sa creasca, sa nu fortezi 2 zile la rand aceeasi pereche de muschi. si spor la treaba

| MBeni a răspuns:

Ba prietene, vezi ce vorbesti am incercat sa iti dau o mana de ajutor si ti-am zis din cele auzite de la prieteni mei, nu o sa rezolvi nimic cu programe de pe net, am prieteni de au mana cat ai tu picioru' si ai reusit singuri fara aberati de programe... daca nu esti in stare sa iti faci propriul program, cum esti in stare sa te ti de altul de care nu ai habar...

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Eu fac dupa piept brate si merge ca uns, in schimb nu merge deloc dupa piept spate. Programul tine de fiecare persoana in parte, ca si exercitiile., si suplimentele. e ciudat ca dupa un an de sala nu poate sa isi faca singur un program

| Cosmin86 a răspuns (pentru MBeni):

Serios? fara aberati de programe au reusit?

apucati-va de sah, nu aveti nicio trreaba cu sportul, nici tu nici prietenii tai

| Cosmin86 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

El gresea altceva, facea luni - piept, marti -> brate si miercuri spate. Iar spate dupa brate chiar nu merge, invers merge, ca bratele participa secundar la exercitii ( de-aia la tine merge ca uns brate dupa piept, ia incearca invers, intai brate si apoi piept )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MBeni):

Cocosule, iti aduc aici acel prieten sa iti spune si el? ce program face, adica identic cu ce am spus eu aici, si e in mana cat capul ala sec al tauwinking pretenash daca nu stii nu vorbi.