Daca faci programul lui, asta nu inseamna ca ajungi ca el, depinde de genetic.De ce face trapezul 2 zile pe saptamana?
Nu îți recomand programul, mai ales dacă ești începător. Eu văd sunt alese aiurea combinațiile de grupe.
Uite programul meu, unde chiar s-au văzut rezultate într-o lună.
Ziua 1: piept - triceps
Ziua 2: spate - biceps
Ziua 3: picioare - abdomen
Ziua 4: umeri - trapez
Nu recomand să lucrezi brațele în același timp, trebuie să iei bicepsul și tricepsul diferit. Acum fă tu cum vrei, eu doar ți-am dat un sfat.
A, da, să cauți mereu cele mai simple tipuri de excerciții dacă ești începător, lasă-le pe cele sofisticate.
Nu e de recomandat sa faci antrenamentul altuia. Un profesor i.a dat programul asta privind caracteristicile lui. Daca tu esti diferit de.el, programul sau nu o sa aiba niciun efect
Iti recomand sa dai acolo. O saptamana bani pe pentru profesor la sala ca sa iti stabilesti un program, si aia e.
Am vorbit deja si antrenorul nu face doar pentru o saptamana. face doar pentru o luna si costa 550lei, ceea ce mi se pare enorm.
Nu trebuie sa te iei dupa antrenamentele altora deoarece la tine poate nu dau roade.Trebuie sa iti alegi antrenamentul cel mai potrivit pentru tine