Exista deja facut :
http://www.getfit.ro/......acasa.html
In ziua de spate incepi cu 2 tipuri de tractiuni ( priza larga tip pronatie si priza ingusta cu palmele spre tine )
Bravo ti-e ca ti-ai luat gantere o sa te ajutate foarte mult!, eu inca nu mi-am luat gantere si imi este putin greu la exercitii. pentru a-ti da un program bun spune-mi greutatea, inaltimea si cati ani ai pentru a sti cat de greu iti dau! ok! Am sa te ajut cu placere si sunt experimentat in domeniul dezvoltari masei musculare, dar tin cont si de unele aspecte ale persoanei!
A deci acum stiu! ai grija ca dimineata sa ai cea mai bogata masa din timpul zilei, sa mananci sanatos, apoi faci timp de 5-7 minute incalzire cu ganterele de 15 kg si mai faci si gimnastica vreo 5 minute dupa ce ti-ai facut incalzirea faci timp de 15 minute cu gantera dar i-ti propun sa nu incepi cu 50 de kg sa incepi cu 20 de kg si la doua zile mai pui 10 kg, o sa vezi rezultate in cam aproximativ o luna! si in aceasta perioada incearca sa te feresti de cartofi parjiti, paste fainoase, fast food, tigari, alcool si mananca multe fructe! Funda!