| LiviuRobertVija a întrebat:

Foarte simplu. Vreau sa fac exercitii acasa, Nu am bani pentru sala asa ca vreau sa lucrez acasa, am 57 de kg, 1.74 m si 16 ani jumate. Da sunt destul de slab si din cate am observat nu ma pot ingrasa ca un om normal, mananc foarte mult dar nu se pune nimic pe mine, am mai pus pe mine dar carne, nu grasime. Vreau un set total de exercitii, pentru piept, spate, biceps triceps, toata gama. Greutati am 2 de 4 kg, stiu ca sunt foarte usoare si nu prea pot face cine stie ce cu ele dar le am doar pe acestea.Imi recomanda cineva ceva?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Vezi ca muschii se dezvolta in perioada de ODIHNA, nu cand ii lucrezi. Nu mai fa flotari de 2 ori pe zi, fa un antrenament intens pentru piept, cu greutati ( ex. flotari cu un rucsac cu bolovani in spate ), odata la 2-3 zile, 35 de minute cu pauze de 90 de secunde intre serii ( asa obtii pompare maxima ).

Si mai baga si alte 2 exercitii, doar flotarile NU sunt suficiente ca sa-ti dezvolti pectoralii.

La fel si la picioare.

Si ce intelegi tu prin "mancat sanatos" pentru masa musculara? Sunt curios daca stii ce vorbesti, sau iar zici vreo replica de incepator cum ai zis mai sus happy

4 răspunsuri:
| TheTigerX a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, si eu am 17 ani si sunt cam ca si tine, eu fac serii de flotari dimineata si seara(20x5) si cand mai am timp mai lucrez si cu gantera.iar pentru abdomen ti-as sugera abdomene, dar sa fie facute corect si pana cand tu simti ca iti lucreaza muschiihappy
Si daca vrei si niste picioare frumoase, iti recomand sa alergi zilnic 5-10 km, acum ca e vara am gandesc ca ai timp
sper ca ti-am fost de folos cat de cat (a, si sa te hranesti cat mai sanatos posibil)

| LiviuRobertVija explică (pentru TheTigerX):

De alergat alerg in weekend cam 40 de km tongue. Sau trebuie sa reduc si sa alerg cate 10 in fiecare zii?

| TheTigerX a răspuns (pentru LiviuRobertVija):

Nunu, e foarte bine daca alergi atat, axeaza-te atunci pe exercitii fizice ca sa-ti dezvolti muschii. oricum sa nu speri ca totul va aparea peste noapte. poate pe la toamna or sa se vada si rezultatele daca te tii de treabahappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru LiviuRobertVija):

Daca alergi 40 de km dai jos si grasime si muschi si tot. Nu o sa iei niciodata in greutate daca alergi atat de mult.