Nicio diferenta parerea mea... Adica sa alergi acolo si sa impingi niste oameni si sa arunci o minge... prea penal.
Fotbalul american, pentru ca agati multe gagici daca esti un jucator celebru!
Fotbal american, poate prinzi un loc la o echipa din strainatate daca esti foarte bun.
Rugby-ul este considerat, sau a fost considerat un sport al gentlemanilor in Marea Britanie si este foarte apreciat de oamenii de acolo.Fotbalul american este un sport comercial, facut pentru televiziuni si sponsori.Consider ca rugby-ul este un sport mai frumos, jucatorii dau de fiecare data tot ce au mai bun in ei, nu poarta ditamai costumul de protectie, ci doar o casca si o protectie pentru dinti.Si istoria acestui sport este mult mai interesanta decat cea a fotbalului american.
Penal e fotbalul european in care se fura si se arunca jucatorii pe jos ca femeile si nici macar nu sunt atinsi PENAL
Rugby. Fotbalul american este prea fragmentat. Cum jucatorul cu mingea este la pamant, jocul se opreste. Rugby este mai fluent. Cat despre duritate, intr-adevar la Famerican, sunt permise intrari ceva mai dure, dar in schimb ei au echipament de protectie spre deosebire de rugby unde nu poarta nimic.
Deci parerea mea e ca rugbyul este un sport mult mai frumos, mie personal imi place mai mult. Niciodata nu am avut rabdare sa vad un meci de fotbal american cap-coada. Prea plictisitor.