Cu Portugalia frate, Franța sunt rasiști nu ne suporta! Ronaldo e jucătorul meu preferat restul ma plictisesc nu mai e cine era că e bătrân dar nu mai sa îl vezi pe teren e o bucurie mare, mai ales la națională! Ronaldo e o legendă, are și personalitate de șmecheraș nu de pămpălău plictisitor ca Messi! Sper să câștige Portugalia
Franța cred ca câștigă. Nu țin cu niciuna. Prea mult îl lauzi, Messi ce e în comparație cu el?
Dovada? Chinul cu Slovenia, nu ai cum sa nu bați la scor așa echipa
Așa cum am și spus că Spania va câștigă înainte sa dea gol unul din ei.
Va spun și acum Portugal nu va pierde CAT TIMP RONALDO ESTE ÎN TEREN
Ți-am spus va Spania câștigă și au și marcate băieți mei un GOLAȚO
Da bine au făcut, nemții sunt cei mai răi oameni, sunt psihopați!
Frate eu îl respect pe messi da ăla a furat prea multe boss sa iei balon de aur după balon de aur cât sa furi atâta Pe fața?
Ăia n-au treabă cu fotbalul au treabă cu băutură nemți eu stau printre ei de 12 ani de zile nu de azi de mâine am schimbat 3 oraș din Europa îi știu cât de inumani sânt nemți le cunoscut genetica la ăștia nu suport deloc pe nemți
Este și el bun n-am nimic cu el da nul poți nicio șansă sal compari pe Messi cu Ronaldo si la vârsta lui Ronaldo de 39 de ani este in starea sa doboare mulți țin liga tânără și liga vechea n-ai cum cu Ronaldo Sa faci figurii 1la1 Messi pierde cu el
La el a fost atunci gloria lui cu alde Neymar Soares iniesta mai erau câțiva tot așa buni de scos PASE LUI MESSI TIKI TAKA POMANĂ ia pasul Messi da golu Messi fură balonul iar messi
Dacă mai stătea la barca și anul ăsta era balonul tot al lui Messi
Fără supărate fratele meu respect pe messi da Cu Ronaldo este grele...
OnePiece întreabă: