Degeaba e antrenoru licentiat la UEFA. Eu n-am auzit de fundas lateral care sa-i trebuiasca viteza si rezistenta. Acu depinde de sistem. daca e ala nebun sa te puna sa ari flancurile si sa fi mai mult extrema falsa e alta problema, dar inmod normal iti trebuie plasament si viteza de reactie..sa nu te faca adversaru. SIngura solutie e sa-l pui sa alerge, dar cum zicea si un alt user, e treaba antrenorului sa lucreze cu el si sa-l perfectioneze, nu doar sa zica ca nu are viteza.
Pai asta e treaba antrenorului daca il vede ca nu are viteza si rezistenta sa ii faca niste antrenamente specifice ca sa isi mareasca performantele. Daca antrenorul nu e in stare sa faca asta sugerez cu toata caldura sa gaseasca alt antrenor.
Nu este o problema cu antrenorul, el este licentiat uefa + nu este prima ''experienta'' cu copii, a mai antrenat si in Italia, Anglia. Dar el e putin cam incet.
Pai asta spun, daca el e incet, antrenorul trebuie sa se ocupe de el sa ii dezvolte viteza prin exercitii specifice. Este datoria antrenorului. Nu trebuie sa se apuce el de capul lui.
Ce post joaca? La fotbal iti trebuie si viteza de reactie, iar asta e imposibil s-o perfectionezi. Pune-l sa alerge... cred ca e singura solutie Oricum nu ai nevoie de viteza sunt zeci de jucatori rapizi dar carora le lipsesc multe. Uite-te la Banel, Walcott sau eu mai stiu.
Este fundas dreapta.
Degeaba e antrenoru licentiat la UEFA. Eu n-am auzit de fundas lateral care sa-i trebuiasca viteza si rezistenta. Acu depinde de sistem. daca e ala nebun sa te puna sa ari flancurile si sa fi mai mult extrema falsa e alta problema, dar inmod normal iti trebuie plasament si viteza de reactie..sa nu te faca adversaru. SIngura solutie e sa-l pui sa alerge, dar cum zicea si un alt user, e treaba antrenorului sa lucreze cu el si sa-l perfectioneze, nu doar sa zica ca nu are viteza.
sefulbos56 întreabă: