| Klau97 a întrebat:

Fratele meu este la o echipa de fotbal, antrenorul ii zice ca este incet, si oboseste repede. Cum sa ii fac o rezistenta buna dar si un sprint rapid? Ce fel de antrenament ar trebui sa urmeze, sau ce regim trebuie sa urmeze?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba e antrenoru licentiat la UEFA. Eu n-am auzit de fundas lateral care sa-i trebuiasca viteza si rezistenta. Acu depinde de sistem. daca e ala nebun sa te puna sa ari flancurile si sa fi mai mult extrema falsa e alta problema, dar inmod normal iti trebuie plasament si viteza de reactie..sa nu te faca adversaru. SIngura solutie e sa-l pui sa alerge, dar cum zicea si un alt user, e treaba antrenorului sa lucreze cu el si sa-l perfectioneze, nu doar sa zica ca nu are viteza.

6 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Pai asta e treaba antrenorului daca il vede ca nu are viteza si rezistenta sa ii faca niste antrenamente specifice ca sa isi mareasca performantele. Daca antrenorul nu e in stare sa faca asta sugerez cu toata caldura sa gaseasca alt antrenor.

| Klau97 explică (pentru Nickname1890):

Nu este o problema cu antrenorul, el este licentiat uefa + nu este prima ''experienta'' cu copii, a mai antrenat si in Italia, Anglia. Dar el e putin cam incet.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Klau97):

Pai asta spun, daca el e incet, antrenorul trebuie sa se ocupe de el sa ii dezvolte viteza prin exercitii specifice. Este datoria antrenorului. Nu trebuie sa se apuce el de capul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce post joaca? laughing La fotbal iti trebuie si viteza de reactie, iar asta e imposibil s-o perfectionezi. Pune-l sa alerge... cred ca e singura solutie tongue Oricum nu ai nevoie de vitezawinking sunt zeci de jucatori rapizi dar carora le lipsesc multe. Uite-te la Banel, Walcott sau eu mai stiu.

| Klau97 explică (pentru anonim_4396):

Este fundas dreapta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Klau97):

Degeaba e antrenoru licentiat la UEFA. Eu n-am auzit de fundas lateral care sa-i trebuiasca viteza si rezistenta. Acu depinde de sistem. daca e ala nebun sa te puna sa ari flancurile si sa fi mai mult extrema falsa e alta problema, dar inmod normal iti trebuie plasament si viteza de reactie..sa nu te faca adversaru. SIngura solutie e sa-l pui sa alerge, dar cum zicea si un alt user, e treaba antrenorului sa lucreze cu el si sa-l perfectioneze, nu doar sa zica ca nu are viteza.

| Nisi_Alexandru_1996 a răspuns:

Pune-l la alergat 40, 30 min pe zi