Degeaba e antrenoru licentiat la UEFA. Eu n-am auzit de fundas lateral care sa-i trebuiasca viteza si rezistenta. Acu depinde de sistem. daca e ala nebun sa te puna sa ari flancurile si sa fi mai mult extrema falsa e alta problema, dar inmod normal iti trebuie plasament si viteza de reactie..sa nu te faca adversaru. SIngura solutie e sa-l pui sa alerge, dar cum zicea si un alt user, e treaba antrenorului sa lucreze cu el si sa-l perfectioneze, nu doar sa zica ca nu are viteza.
Ce post joaca? La fotbal iti trebuie si viteza de reactie, iar asta e imposibil s-o perfectionezi. Pune-l sa alerge... cred ca e singura solutie Oricum nu ai nevoie de viteza sunt zeci de jucatori rapizi dar carora le lipsesc multe. Uite-te la Banel, Walcott sau eu mai stiu.
Pai asta e treaba antrenorului daca il vede ca nu are viteza si rezistenta sa ii faca niste antrenamente specifice ca sa isi mareasca performantele. Daca antrenorul nu e in stare sa faca asta sugerez cu toata caldura sa gaseasca alt antrenor.
Nu este o problema cu antrenorul, el este licentiat uefa + nu este prima ''experienta'' cu copii, a mai antrenat si in Italia, Anglia. Dar el e putin cam incet.
Pai asta spun, daca el e incet, antrenorul trebuie sa se ocupe de el sa ii dezvolte viteza prin exercitii specifice. Este datoria antrenorului. Nu trebuie sa se apuce el de capul lui.
sefulbos56 întreabă: