Programul pare ok, dar umerii? La skandenberg ai nevoie de umeri ca lumea, mai mult decat de piept.
As mai baga o zi, umeri si picioare ( doar 2-3 ex. pentru picioare, pentru tesotsteron ). Se merita sa antrenezi picioarele doar pentru productia de testosteron.
Da e bine... daca ilmentii asa vei putea sa faci si skanderberg cu cine doresti...dar pentru asta iti trebuie multamunca dragul meu :*
Din cate stiu pentru skandenberg trebuie sa faci niste exercitii specifice, dar nu stiu sa-ti spun care sunt alea. poate gasesti pe net daca ii dai un google.
1. Pai daca in ziua 1 il lucrezi intens in ziua 2 nu o sa mai poti lucra la fel de intens ( daca poti, inseamna ca nu l-ai lucrat suficient de intens in ziua 1 ), asa ca mai bine lasi 1-2 zile pauza.
Si eu fac bicepsi de 2 ori pe sapt. in saptamanile in care nu fac antrenament la masa, un antrenament sambata si altul miercuri.
2. da, e ok. Cand faci rost de bani sa-ti iei seria c.o.c. de flexoare ( e 125 de lei unu ) si sunt speciale pentru skandenberg si sunt foarte dure ( spre ex. c.o.c. 4 nu a fost inchis de nimeni pana acum )
Da, e ok. Dar mai bine lucrezi parti diferite, spre exemplu :
luni ( interior ) -> flexii cu bara Z, tractiuni supinatie, flexii normale cu gantere, flexii concentrate
miercuri ( exterior ) : flexii ciocan, flexii cu bara Z priza inversa, tractiuni la paralele, flexii ciocan concentrate
Asa o sa poti lucra ambele intens.
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: