| rap4us a întrebat:

FUNDA! Salut, dupa ce am aflat ca ganterele iti opresc din crestere, am trecut pe alte chestii. Abdomene, flotari, sarituri, alergari, genoflexiuni, etc etc. Astea ma opresc din crestere? Intreb fiindca vreau sa cresc mult (prefer inalt si slab decat mic si plin de muschi).

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Deci dupa ce ai aflat o prostie intrebi alta prostie. in concluzie tu numai prostii stii. singurul lucru care te opreste din crestere ESTE GENETICUL TAU. atat. nici zana maseluta (ca vad ca stii chestii eronate, poate crezi si in ea) nu te poate opri din crestere. de unde ai luat ideile astea geniale?

| alexbanu a răspuns:

Nu,din contra... asemenea miscari iti fac bine si te dezvolta din toate punctele de vedere. si da, asa este cu ganterele, doar daca ai o varsta >20. dupa poti sa "bagi" :-)

| NDC12 a răspuns:

Cred ca la intrebarea asta s-a raspuns de 15.000 de ori. SALA NU OPRESTE CRESTEREA! Si punct. E doar un mic risc daca faci unele exercitii care iti apasa coloana, de exemplu genoflexiuni cu gantera, sau exercitii de genul asta ( si aici depinde, e vorba de genetic, daca e sa cresti o sa cresti, sala nu opreste cresterea).

Sunt curios de unde ai aflat tu ca " ganterele iti opresc din crestere ", ce idiot ti-a spus asta?

| rap4us explică (pentru NDC12):

Cativa doctori ortopezi, prietenii si inca 1000 de forumuri...

| NDC12 a răspuns (pentru rap4us):

Atunci doctorii erau idioti, prietenii la fel si pe cele 1000 de forumuri pe care ai intrat isi dadeau toti copiii de 13 ani cu parerea.

Nu te mai lua dupa ce scrie pe stiu eu ce forumuri. Singurele site-uri pe care poti sa te uiti, unde sunt oameni care au habar de sportul asta sunt getfit.ro, doctorinfo.ro si culturism.ro, poate mai sunt si altele, dar unele sunt pline de parerile unor oameni care nici ei nu cred ce spun.

| Cosmin86 a răspuns (pentru rap4us):

Doctori de Romania, RETARDATI.

De-aia avem cel mai PROST sistem medical din europa.