Simplu.Cum ai spus si tu faci incalzire si nu mai faci cate nu poti.Ca si fata ar trebui sa te sprijini pe genunchi cand le faci
E fata.Nu are cum sa faca flotari ca si baieti si mai ales daca face febra si intinderi
Daca face incalzire si toate cele poate sa faca macar 5 corect.
Mai bine 1 corecta decat 10 in genunchi.
Da, ai dreptate, de moment ce nu prea poti face, poti apela la flotarile in genunchi ca sa te mai pregateasca, dar de moment ce poti face 1-2, nu le mai faci in genunchi. Le faci asa, una dimineata, una seara si incetul cu incetul reusesti sa faci mai multe.
Ea a spus ca a reusit sa faca 10. Este foarte bine pentru o fata. Daca face si incalzire sunt sigur ca poate sa faca macar 7 fara sa faca febra.
Doamna de sport vrea 5 normalemna am putut sa fac da nici nu-mi mai simt mainile
Pai eu de la 3 flotari am ajuns la 20 fara sa ma opresc, stii cum?
faceam pana nu mai simteam mainile, adica de abia mai puteam sa respir sau sa misc mainile, de 3 ori pe zi, chiar daca ma dureau muschii, tot faceam pana nu mai puteam, incearca asa, si pana ajungi la 10-15 chiar 20 fara oprire atunci o sa fie destul pentru ceva timp(adica dupa ce faci 10-15 chiar 20 fara oprire, te poti opri si o sa poti face destule pentru ceva timp)si de preferat 1 data pe saptamana macar sa te fortezi, asa o sa poti face destule
Inainte de orice antrenament trebuie sa te incalzesti bine ca sa eviti accidentarile. Si elasticul se intinde mai bine la caldura. Incepe cu flotari la perete, vei sta in picioare cu fata la perete, mainile paralele cu solul si te lasi usor spre perete si inapoi, fara miscari bruste. Poti face 4 seturi a cate 15-20 de repetari, aceste flotari sunt de nivel 1 deci le poti face. Urmatoarea etapa sunt flotarile de pe genunchi, pozitia e ca la flotarile normale doar ca nu stai pe varful degetelor ci pe genunchi, aici poti face 4 seturi a 5-6 flotari. Dupa ce vezi ca poti face lejer 8-10 flotari pe genunchi, peste cateva zile poti trece usor la flotari normale. Astfel nu doar ca o sa faci flotari dar poate faci de rusine si cativa baieti. Fara graba si dupa ce termini antrenamentul sa nu uiti de "stretching" (intindere), asa cum ti-ai incalzit muschii la inceput asa vei avea nevoie dupa sa ii relaxezi. Bafta!
Dreptate ai! Asta e ce am vrut sa intrec niste baieti. Am un coleg care s-a facut de ras ca nu le putea face la perete
Stiu ca fetele trebuie pe genunchi dar profa mea de sport e stricta. Vrei pe genunchi? Ok! Jumate de nota deja am un 9 la sport de la proba de la alergat. Imi e foarte greu ca am sanii mari si imi era rusine..topaiau
si trebuie sa-mi iasa 10 la o materie asa de bansla fiindca anul asta dau evaluarile nationale, iar media din 5-8 conteaza 20% viigorul meu liceu depinde si de asta..deci trebuie sa fac flotari
Cipi1212 întreabă: