| Roxana110824 a întrebat:

Fundaa!
Deci am 35 de kg si imi place mult handbalul dar nu sunt chiar asa de buna, adica nu prea am putere sa arunc la poarta mai ales sa dau gol. Spuneti-mi ce sa fac ca sa am mai multa putere si sa arunc mai bine. Sunt dreptace. Va roog ajutati-ma puppy dog eyes As merge la handbal dar nu am timp si nici nu locuiesc in orasul in care invat si va dati seama ca e greu sa fac drumul de accasa pana la targ de 14 km, dar totusi vreau sa fiu mai buna la hanbal.
Cum am mai spus FUNDAA!

8 răspunsuri:
| Lorenaaa15 a răspuns:

Pai nu prea ai ce face, decat mai mult exercitiu.Si eu fac handbal, dar sunt portar.Stiu de fetele care au venit aici deodata cu mine, la inceput dadeau foarte incet, acum cu exercitiu, au reusit sa dea mai tare si sa dea gol.Ca sa fi mai buna la handbal, trebuie sa exersezi mai mult, dar fiindca pentru tine, asa cum ai spus e greu, nu stiu ce ai putea face decat sa incerci sa inveti mai multe de la ora de sport si eventual sa iti intrebi profesorii cu care faci educatie fizica.Succes!

| Lorenaaa15 a răspuns:

Si sa iti imbunatatesti conditia fizica, pentru a avea mai multa forta!

| Krystinutza23 a răspuns:

Ok..deci. si eu m-am inscris la handball anul trebut, si eu eram slaba...
Ar trebui sa te ingrasi putin, si sa iei vitamina C si calciu.

| Roxana110824 explică (pentru Krystinutza23):

Si cums a ma ingras? Mananc mult, dar nu se prinde nimic de mine straight face

| Krystinutza23 a răspuns (pentru Roxana110824):

Daca nu te poti ingrasa, poti sa iei vitamina C si calciu, pentru ati intari oasele, si sa ai mai multa putere! SUCCES

| Roxana110824 explică (pentru Krystinutza23):

Mersi :*

| Krystinutza23 a răspuns (pentru Roxana110824):

Cu placere :*:*
FUNDA?:O3

| corolav a răspuns:

Încearcă să iei niște pastile de putut.
Vindecă și de inepție.