anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai salut baieti, aveti o idee de niste proteine care au cam acelasi progres cu mancarea gen? Uneori nu am pofta de mancare sau nu am timp din cauza liceului sa mananc si cand vin de la sala simt ca nu se pune nimic si nu imi dau seama ce proteine sa iau sa fie bune.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Proteina animala este singura care se absoarbe integral de corp si nu are efecte secundare, comparat cu proteina pulbere, produsa sintetic, care vine la pachet cu gramezi de efecte secundare.
De fapt ai timp sa mananci, ca-i mai importanta hrana ta zilnica decat sala, doar ca-n capusorul tau sunt alte prioritati nesanatoase pe primul loc in loc de SANATATEA si dezvoltarea ta normala la anii astia de copil in transformare.

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani ai?
Esti la liceu, deci ai sub 18 ani.
Lasa sala, ca esti inca in crestere. Tu acum iti directionezi GH (hormonii de crestere) spre muschi, in loc sa-i lasi sa te ajute cu cresterea in inaltime (si lungime).
Apuca-te de un sport care sa te ajute sa te dezvolti armonios: inot, atletism, baschet etc Chiar si un sport de autoaparare.

| SkandallKamataru a răspuns:

Violeta taci te-n m0rtzi tai de ratata, esti vai de steaua ta si dai sfaturi de fitnes, jet laughing

| G777 a răspuns (pentru Violleta2022):

Când spui așa ceva mă gândesc ca te bazezi pe ceva demonstrat științific, deci n-ar fi rău să enumeri grămada aia de efecte sevundare ca să mai învățăm și noi ceva.

| relian a răspuns:

"Care au cam acelasi progres cu mancarea gen? " te citai laughing asta este exprimare de om de liceu? Ba tu esti copac laughing vai de pu...la ta,, mi-ar fi fost rusine sa mai spun ca sunt si la liceu in halul in care te exprimi.
Dar sa trecem peste exprimare, ne facem ca nu am vazut laughing sa vedem ce balalrie ai mai spus. Cand vii de la sala simti ca nu se pune nimic laughing ba esti nebun, dar ce vrei sa se puna?
Esti cel mai tare din parcarea goala laughing esti numarul 1 mondial, galactic laughing
Idei de proteine de care anume, ce probleme ai, sau ce intentionezi sa faci?

Proteinele is foarte multe, plus au roluri diferite in organism.
Ca idee sunt proteine de 3 tipuri sa le zicem asa :
1-Proteine structurale, cele care intra in alcatuirea unor organe, structuri
2-Proteine Functionale care intra in reactii chimice, sau ajuta la transport si alte functii genul asta
3-Proteine Mixte care au rol structural si functional.

Pe tine care tear interesa? Avand in vedere ca ai spus ceva legat se sala, nu ai specificat ce fel de sala frecventezi, sala de mese, sala de cinema, sala de sport laughing dar ai mai spus ca nu se leaga nimic de tine, asta ar insemna ca ori maninci la sala si nu se depunde slanina pe tine, ori ca faci sport si la fel nu vezi muschii crescind ca si cozonacu la cuptor laughing

Daca te intereseaza sa faci muschi, trebuie sa folosesti proteine care intra in structura muschilor, cum ar fi Actina, sau Titina, ori ce alte proteine or mai fi, dar astea cam intra in structura muschilor, asta iti umfla muschii ce vrei tu, sau cel putin banui ca ai vrea.

Dar organismul nu functioneaza doar cu proteine, asta este asa ca un fel de desert, asa ca tu trebuie sa maninci mancaruri, care sa contina si glucide, lipide, minerale, vitamine. fibre, apa, azot, fosfor, sulf etc.
Sa maninci doar proteine si aia sa fie tot, no sa fie bine deloc, nici nu stiu de se va pune ceva asa cum te-ai exprimat tu.

Tu vrei un fel de aliment minune, sa contine tot ce are organismul nevoie si sa predomine proteinele alea care te umfla ca un urangutan laughing ceva genul asta cauti tu.

Cauta poate or fi si asa alimente, nu stiu, pentru ca nu mor interesat asemenea chestii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru G777):

Sunt online toate aceste efecte secundare!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Vrei proteina? Bea Zer. Zer natural, nu pudra. E mai ieftin decat laptele.