Flexii cu gantera pe genunchi:sezand, cu picioarele usor departate fata de nivelul umerilor, cu gantera intr-o mana, cu cotul sau tricepsul lipit de interiorul coapsei, langa genunchi, iar cu cealalta mana sprijinita de celalalt genunchi (fara a influenta miscarea).
Dar mai trebuie sa stii ca la varsta ta(13 ani) nu e recomandat sa ridici greutati, deoarece i-ti stacneaza cresterea
Adica, e pe bune? chiar pot ramane pitic am 1.60.nu prea as vrea inaltimea asta pentru tot restul vietii :-s. pai si cum alfel ar trebui sa fac? sa imi pot lucra : tricepsul,bicepsul, deltoidu', antrebratul. fara gantera? Am incercat si cu flotari, dar rusinat o spun ca nu pot face flotari, nu stiu de ce, ce-i drept recunosc nici nu prea stiu cum se fac prea bine dar mai mult de 4 nu pot face cum fac eu. de asta am ajuns la concluzia cu gantera.
Http://www.hotcity.ro/......atori,sper sa te ajute
Am incercat asa, dar nu stiu sigur daca fac bine, fiindca ma doare foarte tare rotula, sau cum naiba se numeste aia de la genunchi. fac 1, 2, 3 dar dupa incepe sa ma doara .
Pe la varsta de 13-14 ani am inceput eu cu o gantera de 10 kg.La inceput nu puteam face nici una dar face-am multe flotari si face-am cu doua maine cu gantera si dupa cateva luni am progresat.Iar flexii cu gantera pe genunchi nici eu nu am facut pentru ca is naspa.Nu o sa ramai mic, dar daca faci deasupra capului exercitii cu greutati atunci poate ca o sa ramai mic.(Funda)