| cazingo a întrebat:

Hei, am nevoie de ajutorul vostru
Eu prin septembrie aveam 46 kg, apoi in octombrie aveam 47 kg si acum in decembrie am 48 de kg. Eu nu am mâncat dulciuri sau fastfood, am pus asa, pur si simplu si vreau măcar sa ajung din nou la 47 de kg si sa mă mențin. Vreau o idee pentru un program de mâncare + exerciții de slăbire dacă înțelegeți
ce vreau sa zic ????????

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Se numește pubertate, începi sa cresti si iei si in greutate

4 răspunsuri:
| Țoglă a răspuns:

Iei în greutate din cauza vârstei.
eu mă mândresc cu 108kg și nu e din cauza vârstei

| cristiww a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, banuiesc ca stiu colegii de mai sus mai bine. Daca esti in crestere e normal. Daca ai trecut de 20-21 de ani atunci explicatia pentru kilogramele acumulate este ca din cand in cand (nu neaparat zi de zi) ai fost pe surplus caloric, adica ai consumat mai mult decat aveai nevoie pentru mentinere. Nu are importanta ca nu ai mancat dulciuri, daca consumi mai multe calorii decat ai nevoie (calorii care ar putea proveni chiar si din piept de pui fiert) atunci vei acumula greutate corporala. Pentru rezolvare cauta pe net calculatoare pentru RMB (rata metabolismului bazal) la care adaugi caloriile consumate prin efort (iti da totalul zilnic de calorii ) si astfel iti reglezi caloriile zilnice in functie de obiectiv. Vrei sa slabesti, mai scazi din calorii, un 500/zi pana ajungi la greutatea dorita. Caloriile alimentelor le gasesti tot pe net, dar iti va trebui un cantar de bucatarie sa ai precizie. Asa se fac treburile serioase.

| cazingo explică:

Îți place

| cazingo explică (pentru cristiww):

Îți mulțumesc