Poti sa faci un sac de box luand un cearceaf s-au mai multe pe care il cosi la masina de cusut il umpli cu fan si pamant mai pui si ceva pietricele si il agati de un carlig de tavan. Stiu asta pentru ca am vazut intr-un film tot asa ceva cu lupte si antrenamente. Gandeste-te ca cearceaful e ca o foaie a A4 e dreptunghiular si cosi prtiile late si pe urma il cosi la unul dinte capete il umpli cu ce vrei apoi cosi si celalalt capat si gata ai un sac. Pentru haltera poti sa legi caramizi de teava pe care le unesti cate patru si le legi de teava la fiecare capat s-au umpli doua galeti cu pietre ori cauta o teava mai lunga si pune cate 4 anvelope de masina s-au de gipan la fiecare capat si ridicale am cautat pe YouTube si pe Google Images, incearca totusi, o i-ati niste lanturi din alea mari cum au culturistii s-au strong men pentru muschii din jurul cefei si al umeriilor.
"ciarciaf", "s-au"? Umpli cu fan?
Dupa ce ca esti analfabet mai recomanzi si cretinitati.
E si tu acum, chiar cand sunt baut repede ma corectezi am scris si eu asa la repezeala, ori cum iti multumesc ca mai corectat profesore.
Hei Cosmin86 zi de nu e buna ideea mea, ca doar de aia mi-a dat funda nu-i asa.
Ba asta e laptopul copilului meu si i-am zis sa intre pe net sa vada cum se face un sac de box sa aleg cea mai buna varianta eu nici nu prea pot sa stau pe acasa
Inteleg... si copilul tot intreaba unde e mai bine, la politie sau jandarmerie, in conditiile in care tu spui ca ai fost la ambele
In fine, nu e treaba mea, faceti-va un "ciarciaf" cu fan si antrenati-va cu el.
E treaba voastra daca asculti/ascultati de sfaturi de la copii nascuti in 97.
Spor la dat in "ciarciaf"
Da, fata in fata ma bagai in spital )
Cati "batausi" care nu au practicat niciodata un sport de contact am intalnit... deja m-am plictisit. E plin si la TV de ei, vezi Mircea Badea #5secunde
In fine, dupa cum am zis mai sus, faceti ce vrei. Spor la dat in "ciarciaf".
p.s.: nu te-a umilit si nu te-a calcat nimeni, dar poti si tu sa-ti verifici un text inainte sa-l publici. Si mai poti sa te documentezi, daca nu stii, despre un subiect. Sacii de box se fac din cu totul alte materiale, nu "fan" si "cearceaf".
"In fine, dupa cum am zis mai sus, faceti ce vrei. Spor la dat in "ciarciaf"." da ai dreptate suna destul de amuzant si patetic dar ce raspuns puteam sa ii dau omuli ca i-am scris ce am vazut pe net.
"nu te-a umilit si nu te-a calcat nimeni, dar poti si tu sa-ti verifici un text inainte sa-l publici." aici nu te contrazic ai dreptate nu sunt obisnuit sa verific ceea ce scriu asa ca se mai intampla sa ma fac de ras.
" Si mai poti sa te documentezi, daca nu stii, despre un subiect. Sacii de box se fac din cu totul alte materiale, nu "fan" si "cearceaf"." te rog esti invitatul meu poti sa imi spui din ce materiale se fac sacii de box.
"i-am scris ce am vazut pe net"
OK, arata-mi unde ai vazut pe net ca se face un sac de box din cearceaf si fan. Chiar m-ai facut curios.
Vezi aici:
https://www.domyos.ro/sac-box-pb-1500-piele-negru-id_8365165
Sunt mai multe tipuri, scrie la fiecare din ce e facut.
Andrei16263829 întreabă: