De ce, nu? E o alegere buna, iti descarci nervii pe persoana respectiva(scapi de stres), iti dezvolti musculatura, gandirea, rezistenta si forta cardio. Mai ales tu ai practicat handbalul, ai precizie si putere in maini, o sa te ajute.
Mult succes!
Daca esti inalt si flexibil ai putea practica baschet. Sau ai putea juca fotbal care tot asa e foarte interesant!
Dacă ți-e îți place foarte mult acest sport, ar trebui sa schimbi profesorul, eu de exemplu practic dansul și orientarea (un fel de cercetași )... Sper ca te am ajutat.
Poti practica polo, se aseamana cu handbalul.
Dar tu nu ai spus nimic de ce ti-ar placea sa faci in acel sport, daca e un joc de echipa sau nu, daca e unul in care sa depui efort foarte mare(rugby, fotbal, volei, etc.) sau unul in care trebuie sa te concentrezi(sah). Ai foarte multe optiuni, doar sa explici ce ti-ar placea.
1.Daca esti inalta si flexibila baschetul.
2. Daca esti rapida poti juca fotbal.
3. Daca iti place altceva poti juca mai multe in aier liber
4. daca esti atenta la minge poti juca tenis
Sunt multe alte sporturi care le poti practica
Poti incerca volei, baschet, atletism sau scrima..depinde si de tine ce iti place sa faci. Handbalul e cel mai popular sport de echipa la noi, iar un antrenor nu cred ca poate sta un calea ta.
Nu vreau neaparat un sport de echipa, vreau unul in care sa pot sa evoluez mai mult, sa fac multa miscare si in acelasi timp sa nu ma plictisesc