| PlacintaCuMere a întrebat:

Hei,salut. Um,deci. 1, 60; 13 ani; slaba; numai burta aia ma enerveaza o.o Nu vreau sa merg la sala pentru ca inca sunt prea mica zic eu ..si mda. Dar cred ca daca depun niste efort voi reusii ^^ 1.Pentru a avea patratele ce exercitii sa fac? 2. Vreau sa tin si o dieta,sa numai mananc dulciuri si sa numai beau sucuri. Puteti sa-mi lasati cateva diete,nu ma supar =]] O sa lucrez in toamna,primavara si posibil si in iarna asta,pentru a numai avea burta in 2016, in vara mai exact. Zic ca "posibil si in iarna asta" pentru ca nu cred ca pot sa alerg pe drum ..ca-mi sparg capul =]]]] De la mancaruri ma abtin ^^ Puteti sa-mi spuneti,dupa parerea voastra, cateva alimente care numai pot sa le mananc si chestii ..nu am mai tinut diete si numai am facut exercitii acasa,adica mai pe scurt,nu am vrut sa slabesc,asa m-am mentinut. Toamna si primavara si in iunie,pana iau vacanta joc handbal la scoala,deci e ceva in plus ^^ Multumesc pentru ca mi-ati citit intrebarile stupide si ca imi raspundeti, pupic :3

4 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Consuma mai multe fructe, legume si apa in fiecare zi.
Fa-ti o viata activa, toata seara alearga, bea un pahar de lapte si te bagi la culcare.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru kar1GaNNN):

P.S. Lasa dulciurile, chipsurile ( ca aste-as la putere in ziua de astazi pentru a te ingrasa ) si coca-cola.
Daca mananci fast-food nu o sa slabesti niciodata.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Buna! Nu cred ca este cazul sa iti faci astfel de probleme la 13 ani. 1, 60m este inaltimea perfecta la 13 ani si poti avea pana la 52 de kg.Nu trebuie sa tii diete, la varsta ta, esti in crestere, corpul tau are nevoie de mancare proteine ca sa se dezvolte, chiar si de dulciuri si suncuri. Dupa 18 ani, poti incepe sa iti faci astfel de probleme, dar acum nu e cazul, daca vrei neaparat, incearca sa faci sport, este bun atat cat pentru forma fizica, cat si pentru a scapa de grasimile de pe burta. Fetelee nu au nevoie de patratele, asta e treaba baietilor. Nu ai voie sa tii diete, deoarece, iti poti delegra tot organismul, dupa sa ai probleme destul de grave. Bucura-te de copilarie cat timp o mai ai, de diete si slabit vei avea in viata timp destul. Bafta!