Nu spui ce accident ai suferit.
Dar in principiu, paralel cu tratamentul va trebui sa incepi recuperare, care de de sperat ca te va aduce la forma ta initiala.
In primul rind vorbeste cu medicii care te trateaza sa iti recomende exercitii de recuperare.
Daca ei nu iti vor da vreo contraindicatie pentru un anumit tip de miscare, atunci poti sa faci ce sport vrei. De ce nu si dans si inot.
Iar cand nu inoti si dansezi, 30 de minute pe zi mergi, alearga.
Nu folosi liftul sau scarile rulante. Mergi pe jos cit iti da mina de mult, in loc de transport auto.
Nu sta la pat decat cand dormi, nu sta pe scaun minute in sir fara sa te misti.
Succes!
Acum depinde si de accidentarea pe care ai avut-o. Eu recomand innotul dar daca accidentarea a fost la mana va fi cam greu. Funda?
Daca nu spui ce accident ai suferit, nimeni nu iti poate spune.Intai spune la ce te-ai lovit si dupa mai discutam!
Eu am spus ca m-am accidentat si nu imi place sa vorbesc despre asta. Vreau doar sa stiu ce sport fara contact as putea sa fac. Daca vrei sa imi raspunzi biine, daca nu, pa (fara suparare)
In fine. Daca te-ai lovit la mana, nu ai putea face inot. Daca e la picior, mai vorbim.
Pai ai spus ca poti sa faci dans, dar in functie de problema pe care o ai iti poti alege stilul pe care l-ai putea practica. Stiu o scoala din Bucuresti unde pregateste stiluri de dans diferite, la stop&dance(http://stop-and-dance.ro/ ) poti sa incepi cu un stil de dans mai lent, pana te vei recupera in intregime.
anonim_4396 întreabă: