| AndraaaN a întrebat:

Acum vreo doua saptamani aveam 53.8 kg, si atunci m-am apucat sa dau lungimi de bazin ( 7 m ). Am dat, timp de 5 zile, 575 de lungimi, si cand m-am cantarit, aveam 54.8 ( ). Mentionez ca nu am mancat cine stie ce.
Nu inteleg unde am gresit straight face
funda.

Răspuns Câştigător
| WeaponGirl a răspuns:

Stai calmă, e normal sa iei un pic în greutate cand te apuci de sport în sensul că ți s-au contractat muschii și de aiahee hee o sa revii la normal dar vezi ca orice sport se face cu pauze...nu exagerawinking

7 răspunsuri:
| Λl๓a a răspuns:

Ai facut muschi big grin ....sau o fi stricat cantarul straight face.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Simplu.Facutul sportului face pofta de mancare si intaresc muschii. Poate de asta te-ai ingrasat putin.

| Cosmin86 a răspuns (pentru WeaponGirl):

De ce sa revii la normal, cateva kg de masa musculara se pun foarte greu, nu vrea nimeni sa le dea jos happy

| Cosmin86 a răspuns:

Nu ai gresit nimic, ti-a crescut masa musculara, e ceva normal. Inotul este unul din sporturile care lucreaza toate grupele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Daca iei in greutate NU inseamna ca te ingrasi, poti lua in greutate doar in masa musculara, FARA grasime.

| WeaponGirl a răspuns (pentru Cosmin86):

În 5 zile nu poți pune un kg de masă musculară happy Am spus clar: i s-au contractat muschii, cand îi lucrezi e normal să se întample asta, se contracta, poate apare și febra musculară, cand o să ia pauză și îi lasă să se relaxeze, vor revenii la starea în care erau dinainte de înot, la fel și kg!

| Andreicik a răspuns:

Te-ai dezvoltat fizic si ti s-au ingreunat oasele....Nu e o gresealahappy