| Afsdghvcs a întrebat:

Hei TPU, aveți idee de shake-uri și mâncăruri pentru sala, stau la țară și am alimente naturale dar fara proteine! Și câte mese pe zi ar trebui sa am?
Ps:mănânc foarte multe fructe

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Mananca ce ti-am zis eu. Ouale sunt bune si ele dar ai nevoie si de fripturi,lapte,banane, nuci, migdale, branza, smantana. Combina-le cu legume si fa din ele 4 mese MARI.

10 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Adică nu tu o cărniță, un ou, nimic?

| Jidvei a răspuns:

Eu merg pe 5 mese si o gustare, intrebarea ta e destul de vaga, ce obiectiv ai?

| StefanFlorea a răspuns:

Eu îmi fac shake la blender: 4 oua crude, un iaurt și o banana

| Afsdghvcs explică (pentru Jidvei):

Sa pun masa musculara

| Jidvei a răspuns (pentru Afsdghvcs):

Surplus caloric, antrenamente de calitate si odihna. daca o iei de la 0 sunt foarte multe de spus despre asta si nu o sa isi bata nimeni capul cu tine, gasesti pe internet muuuulte informatii.

| siriusblack98 a răspuns:

Cum ai alimente naturale dar fara proteine daca stai la tara? Nu ai si tu o gaina, un porc, lapte de la vaca/capra/oaie, branza oua, rate, gaste, prepelite absolut nimic din toate astea? Doar din asa ceva iti iei proteinele. Ai nevoie de 2g/kg zilnic. Iar ca mese minim 3-4 mese MARI pentru masa musculara.

| Afsdghvcs explică (pentru siriusblack98):

Mă refeream la proteine din comerț

| siriusblack98 a răspuns (pentru Afsdghvcs):

Pai nu ai nevoie de asa ceva laughing) Esti incepator si iti poti lua proteinele doar din alimente.

Ok mersi, am pus întrebarea in format greșit pe lângă fructe mănânc zilnic cate 4 ouă și etc

Ok,multumesc