De ce nu vrei sa faci un sport?
Poti sa faci si intinderi, mai poti iarasi sa sari, daca nu iti place sa joci basket atunci sari pur si simplu in sus cat de mult poti, dupa aceea faci sarituri mici, iar si tot asa, cam 30 minute pe zi, daca nu poti atunci 15 - 15, poti sa sari si coarda daca vrei, dar esential e sa faci sarituri inalte ca la basket
Eu fac inot si e foarte bun inotul! apucate de inot eu in 2 ani am ajuns la concurs national la arad si am 10 ani
Nu prea stiu ce alimente...pacat ca nu vrei sa faci inot, deoarece inotul nu doar ca te inalta si iti da si o forma frumoasa corpului.
Sa iti spun teoria mea...
Ca sa te inalti(cresti) trebuie sa iti creasca oasele iar ca sa iti creasca oasele trebuie sa ai tendoanele si muschii moi.Adica imagineaza-ti un culturist care are muschii respectiv oasele sub presiune mereu, nu se mai dezvolta! Acum imagineaza-ti un pusti sau ce vrei tu care nu a facut sport la viata lui si muschii sai sunt ca niste legume si oasele cresc controlat. Sper ca ai prins ideea!
Acum sa iti explic care e faza cu baschetul (si eu joc baschet)si alte sporturi.
Ele doar incurajeaza cresterea oaselor prin miscare. Daca un muschi trage cu putere de un os, osul opus muschiului este relaxat si invers.
Sportul daca vrei sa ii spui asa pe care il recomand eu este stretchingul uite un site care ar trebui sa iti incurajeze decizia mea asupra stretchingului http://www.csid.ro/sport/streching-ul-slabeste-muschii-3436740/
In concluzie comform teoriei mele daca faci pe leguma is mai faci si niste strech te vei dezvolta! acum depinde si de exercitii pentru ca sigur vrei sa te dezvolti armonios!
Y! M ID - gaheti_monster
E-mail - gaheti_monster@yahoo.com
Eu joc fotbal de 9 ani.si sunt mic de inaltime.am fost la doctoru de la echipa nationalo pompiliu popescu si mi-a recomandat un medicament care iti apara artilagele de crestere.si te ajuta sa te inalti. daca ai pe cineva care te poate duce la el ar fi foarte bine ca el sa te consulte