Dupa parerea mea este un aparat inutil.Cu banii aia te poti duce la sala unde ai mai multe aparate cu care iti poti atinge scopul
Se merita. La televizor pare sa fie usor dar in realitate la inceput daca poti face 1 minut si simti cum iti lucreaza muschi.
Ma farte dai la sala in fiecare luna 50 de lei si e bun da asta dai odata bani si te faci mai bine inutil nu are cum sa fie pentru ca altfel nu lar lua lumea un prieten de al meu si-a luat aparatu si mi-a spus ca in doua saptamani a pus 7 kg pe el cum adica e nefolositor si tu la sala in doua saptamani pui 7 kg ia spune
In primul ia sa imi zici si mie urmatoarele lucruri fitmaxx 5 lucreaza muschii bratelor(biceps, triceps, deltoid(, muschii spatelui, ai picioarelor? Este imposibil sa puna 7kg de masa musculara in 2 saptamani, eu in 6 ani de sala nici la inceputi nu puneam mai multe de 2-3kg la lunic cu tot cu suplimente si alimentatie de 4 fripturi pe zi+carbs.Nu imi da tu mie sfaturi in calitate de ce? iti zic eu de necunoscator, esti paralalel cu sportul.
Cum adica daca eu l-am vazut si tu imi zici mie ca nu e asa bun frate las-o asa cum zici tu o sa fac o poza cu mine dupa doua saptamani si ai sa vezi rezultate si dupa aia mai vorbim